Uutta näkemystä yhdistyksen kehittämiseen – Puheenjohtaja vaihtuu vuosikokouksessa
Hunters Juniors ryJulkaistu: 01.03.2024 07.00

Uutta näkemystä yhdistyksen kehittämiseen – Puheenjohtaja vaihtuu vuosikokouksessa

Uutta näkemystä ja tarmoa yhdistyksen kehittämiseen – Seuran puheenjohtaja vaihtuu seuraavassa vuosikokouksessa touko-elokuun 2024 välisenä aikana

Syyskuussa 2018 alkanut luottamustoimi on tulossa päätökseen, ja siirrän omasta aloitteestani ja tahdostani puheenjohtajan roolin seuraavalle vuosikokouksemme aikanaan valitsemalle puheenjohtajalle. Tämän muutoksen myötä Hunters Juniors ry:n puheenjohtajuuden mukana tulleet luottamustoimet muiden yhdistysten hallituksissa loppuvat myös omalta osaltani vuosikokousten mukaan, ja niiden täyttämisestä sovitaan uuden puheenjohtajan ja johtokunnan aikakaudella yhdessä sidosryhmien kanssa.

Menneet 5,5 vuotta ovat olleet tapahtumarikkaita, joiden aikana olemme seurana selvinneet niin useista jäähalliongelmista kuin koronapandemian rajoituksista, ja samalla pystyneet kehittämään seuraa merkittävästi kohti nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia osana Uudenmaan jääurheilun tuki ry:tä. Lisäksi yhdistys on pidetty taloudellisesti kestävällä pohjalla, ja harrastamisen hinta jäsenillemme on kohtuullista, verrataan sitten jääkiekkoon tai ringetteen muualla, tai Porvoon muihin lajeihin.

Jotta seuramme jatkaisi kehityspolulla, on oikea aika tuoda uutta näkemystä, tarmoa ja johtajuutta uuden puheenjohtajan muodossa. Ajoitus on hyvä myös seuran strategiatyön näkökulmasta, koska kuljemme luomamme strategiakauden 2020-2024 varsinaisen peliajan viimeisiä minuutteja, ja uuden strategiakauden suunnittelu on alkanut varapuheenjohtaja Valtteri Wiitakorven johdolla.

Tehdään yhdessä alkavan kevään ja alkukesän aikana kaikki mahdollinen, jotta 1.5.2024 alkava kiekkokausi 2024-2025 olisi mahdollisimman onnistunut seuralle ja sen jäsenille!

Lisätietoja:

Hunters Juniors ry

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo