Hunters Juniors -seurassa jääkiekon harrastaminen on kohtuullisen hintaista, ja tarjoamme laadukasta ohjausta ja valmennusta.

Toimintamme yksi keskeinen perusajatus on, että meillä jääkiekon harrastaminen ei maksaisi kohtuuttoman paljon. Seuran järjestämä toiminta (esim. kiekkokoulut, Easy Hockey) maksaa n. 25 € / kk, ja joukkueiden kuukausimaksut vaihtelevat 40 – 120 € välillä ikäluokasta ja jäsenmäärästä riippuen. Joukkueiden kuukausimaksuun sisältyy aina ottelut, harjoittelu (jää ja oheisharjoittelu), valmennus, varustehuolto ja toiminnanohjausjärjestelmä Jopoxin käyttö. Yleisenä käytäntönä joukkueissamme on, että mahdolliset turnaukset ja leirit veloitetaan aina erikseen ko. tapahtuviin osallistuvilta. Jääkiekkovarusteiden osalta tarjoamme seuran jäsenille suunnatun Facebook-varustepörssin ja yhteistyökumppaniemme CCM:n ja Intersport Suomenojan seurahintaisia varusteita ja asuja Porvoon jäähallille toimitettuna.

Laadukasta valmennusta tarjoamme ja kehitämme valmentajiamme koulutettujen valmennuspäällikön ja junioripäällikön avulla. Lisäksi valmentajillemme tarjotaan kauden aikana useita mahdollisuuksia osallistua joko jääkiekkoliiton tai yhteistyöseurojen valmentajakoulutuksiin.

Seuramme kannustaa lapsia sekä nuoria liikkumaan monipuolisesti, ja meidän toiminnassa monilajiharrastajat ovat täysin tasavertaisessa asemassa kuin tällä hetkellä vain jääkiekkoa harrastavat lapsetkin.

Joukkueidemme viikoittaiset ohjatut tapahtumamäärät ovat; alle 10-vuotiaat 1-2 krt viikossa, 11-13-vuotiaat 3-4 krt viikossa ja 14+ -vuotiaat 4-5 krt viikossa.

Toimintaamme pääsee aina mukaan vaikka kesken jääkiekkokauden – katso alta mm. seuran järjestämän toiminnan tarkemmat tiedot:

Kiekkokoulu - Aloittelevan kiekkoilijan ryhmä (alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille)

Harjoitukset sunnuntaisin Porvoon jäähallissa klo 12-15.

Lisätietoa voi kysyä: martin.andler@hunters.fi

Girls Hockey Day - Tyttöjen oma ryhmä

29.11 Girls Hockey Day tapahtuma Porvoon jäähallissa klo 19-20

Lisätieto voi kysyä: martin.andler@hunters.fi

Easy Hockey - Helppoa ja rentoa harrastamista (10-17-vuotiaille)

Harjoitukset maanantaisin Porvoon jäähallissa klo 19-20. Harjoitukset painottuvat pelaamiseen.

Lisätietoa voi kysyä: martin.andler@hunters.fi

Aikuisten kiekkokoulu - Aikuisten oma kiekkokoulu

Harjoitukset lauantaisin Porvoon jäähallissa klo 20-21. Harjoitukset painottuvat jääkiekon perustaitoihin

Lisätietoa voi kysyä: olli.keravuori@gmail.com


Hunters Juniors tarjoaa myös eri ikäkausijoukkueiden toimintaan johon pääset mukaan ottamalla yhteyttä kyseisen ikäryhmän joukkueenjohtajaan. Alta löydät ikäryhmien joukkueenjohtajien yhteystiedot:

U17 - Toni Airas

U15 - Pasi Leskinen

U14 - Ben Henriksson

U13 - Elina Leppänen

U12 - Mirco Brandt

U11 - Kalle Alanen

U10 - Olli Keravuori

U9 - Lassi Nieminen

Lisätietoa harrastus mahdollisuuksista voit seuran valmennuspäällikölta Teemu Karppiselta: teemu.karppinen@hunters.fi

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo