Hunters Juniors -seurassa jääkiekon harrastaminen on kohtuullisen hintaista, ja tarjoamme laadukasta ohjausta ja valmennusta.

Toimintamme yksi keskeinen perusajatus on, että meillä jääkiekon harrastaminen ei maksaisi kohtuuttoman paljon. Seuran järjestämä toiminta (esim. kiekkokoulut) maksaa n. 25 € / kk, ja joukkueiden kuukausimaksut vaihtelevat 40 – 150 € välillä ikäluokasta ja jäsenmäärästä riippuen. Joukkueiden kuukausimaksuun sisältyy aina ottelut, harjoittelu (jää ja oheisharjoittelu), valmennus, varustehuolto ja toiminnanohjausjärjestelmä Jopoxin käyttö. Yleisenä käytäntönä joukkueissamme on, että mahdolliset turnaukset ja leirit veloitetaan aina erikseen ko. tapahtuviin osallistuvilta. Jääkiekkovarusteiden osalta tarjoamme seuran jäsenille suunnatun Facebook-varustepörssin ja yhteistyökumppaniemme CCM:n ja Intersport Suomenojan seurahintaisia varusteita ja asuja Porvoon jäähallille toimitettuna.

Laadukasta valmennusta tarjoamme ja kehitämme valmentajiamme koulutettujen valmennuspäällikön ja junioripäällikön avulla. Lisäksi valmentajillemme tarjotaan kauden aikana useita mahdollisuuksia osallistua joko jääkiekkoliiton tai yhteistyöseurojen valmentajakoulutuksiin.

Seuramme kannustaa lapsia sekä nuoria liikkumaan monipuolisesti, ja meidän toiminnassa monilajiharrastajat ovat täysin tasavertaisessa asemassa kuin tällä hetkellä vain jääkiekkoa harrastavat lapsetkin.

Joukkueidemme viikoittaiset ohjatut tapahtumamäärät ovat; alle 10-vuotiaat 1-2 krt viikossa, 11-13-vuotiaat 3-4 krt viikossa ja 14+ -vuotiaat 4-5 krt viikossa.

Toimintaamme pääsee aina mukaan vaikka kesken jääkiekkokauden – katso alta mm. seuran järjestämän toiminnan tarkemmat tiedot:

Kiekkokoulu - Aloittelevan kiekkoilijan ryhmä (alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille)

Harjoitukset sunnuntaisin Porvoon jäähallissa klo 10-13.

Lisätietoa voi kysyä: martin.andler@hunters.fi

Ringettekoulu - Aloittelevan ringette harrastajan ryhmä (kaiken ikäisille tytöille)

Harjoitukset sunnuntaisin Porvoon jäähallissa klo 14-15.

Lisätieto voi kysyä: martin.andler@hunters.fi
Hunters Juniors tarjoaa myös eri ikäkausijoukkueiden toimintaan johon pääset mukaan ottamalla yhteyttä kyseisen ikäryhmän joukkueenjohtajaan. Alta löydät ikäryhmien joukkueenjohtajien nimet:

U20 - Esa Viik

U18 - Pasi Leskinen

U15 - Elina Leppänen

U14 - Mirco Brandt

U13 - Kalle Alanen

U12 - Henri Metsola

U11 - Henri Metsola

U10 - Tero Laatikainen

U9 - Pilvi Ryynänen

Lisätietoa harrastus mahdollisuuksista voit seuran valmennuspäällikölta Teemu Karppiselta: teemu.karppinen@hunters.fi

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo