Lomake sulkeutuu 31.03.2024 12.00

Hunters Juniors järjestää kaudella 2023-2024 harrastekiekko ryhmän jossa yhdistyy aikaisemmin toimineet Aikuisten kiekkokoulu ja Easy Hockey. Ryhmän kevään ajankohta on 9.1-31.3.

Harrastekiekko on tarkoitettu matalan kynnyksen innokkaaseen jääkiekon harrastamiseen niin lapsille (10-17 vuotiaat) kuin aikuisillekkin. Voit lähteä vaikka koko perheellä mukaan toimintaan.

Harjoitukset ovat keväällä 2krt viikossa tiistaisin klo 20:15-21:15 ja sunnuntaisin klo 20-21. Ensimmäinen kerta on tiistaina 9.1 Porvoon jäähallissa. Lisätietoja harjoituksista ja niihin osallistumisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Huomio kevään osalta mahdollisia muutoksia sunnuntain vuoroihin kun edustuksen jatkosarjan pelit tulevat.

Ryhmän kevään hinta on 75€. Hinta sisältää jäävuorot ja valmennuksen.

Vakuutus pitää hankkia itse. Jääkiekkoliitto tarjoaa vakuutuksia mutta voit myös kysyä omalta vakuutusyhtiöltä tarjousta mikä kattaa jääkiekon pelaamisen.

Harjoituksissa käytettään puolet perustaitojen oppimiseen ja puolet pelaamiseen. Voit siis olla vasta aloittanut tai useamman vuoden jääkiekkoa harrastanut ja olet kiinnostunut kehittämään taitojasi kevyellä mielellä.

Varusteita tarvitset vähintään luistimet, kypärän, hanskat, mailan ja kaulasuojan. Toivomme, että hankkisitte esim käytettyjä varusteita, jotta harrastaminen on mahdollisimman turvallista ja hauskaa.  Hunters Junioreilla on oma varustekirpputori facebookissa, josta voi kysellä sopivia varusteita.

Ryhmän vetää Hunters Juniorsin valmennuspäällikkö Teemu Karppinen

Lisätietoa harrasteryhmästä voi kysyä valmennuspäälliköltä: teemu.karppinen@hunters.fi

Keräämme tietoa valmentajilta millaiseksi nykyinen valmennuskoulutus tuntuu ja onko siihen jotain mitä me seurana voisimme tehdä jotta jatkossa valmentajat osallistuisivat koulutuksiin paremmin ja saisimme kehitettyä seuran valmennusta enemmän. 

Ole rehellinen vastauksissa ja kerro meille mitä sinä ajattelet.

Tämä kyselyn tarkoituksena on mahdollistaa palautteen antaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kysely on nimetön mutta jos haluat että palaamme asiaan niin lisää omat yhteystiedot loppuun.
Tämä kysely on tehty Hunters Junior ry:n toiminnan kehittämiseksi.

Pyrimme lopettaneiden pelaajien antamalla palautteella kehittämään seuramme toimintaa sekä löytämään ne tavat jolla voisimme mahdollistaa yhä useamman lapsen jääkiekon harrastumisen jatkumisen.

Toivomme että vastaajat ovat rehellisiä ja kertovat avoimesti ne asiat mitkä kokivat syyksi siihen että jääkiekon harrastaminen ei enää jatku.

Hunters Juniors ry
Hunter Juniors ry on porvoolainen juniorijääkiekkoseura, jossa harrastaa noin 350 lasta ja nuorta päivittäin. Toiminnassamme on mukana noin 80 toimihenkilöä, jotka ovat mukana lasten harrastamista edistämässä.
 
Etsimme koko ajan toimintaamme mukaan jääkiekosta kiinnostuneita henkilöitä niin valmentamiseen kuin muihin toimihenkilö rooleihin. Teemme yhteistyötä myös paikallisen erotuomarikerhon kanssa löytääksemme lisää tuomareita toimintaan. Jokaiseen rooliin seuramme järjestää yhteistyössä muiden tahojen kanssa koulutuksia, joten pääset myös kouluttautumaan kyseiseen roolin sekä annamme sinulle henkilökohtaisesti apua roolin tehtävissä.
 
Oletko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan lasten ja nuorten kanssa sekä innostamaan heitä liikkumaan?
 
Jos olet, niin täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 
 
Yritetään yhdessä löytää sinulle sellainen rooli missä sinä pystyt olla kehittämässä ja vaikuttamassa seuramme tulevaisuuteen.
 
Hunters Juniors ry
 Lomake sulkeutuu 02.12.2027 12.00

Hunters Juniors on jääkiekko- ja ringetteseura, joka tarjoaa innokkaille harrastajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan lajeja. Iällä ei ole väliä, koska meillä on seurassa niin lapsille, nuorille kuin myös aikuisille missä pääset aloittamaan harrastuksen. 

 
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi aloittaa harrastaminen jääkiekon tai ringeten parissa. Kun olet täyttänyt lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme kanssasi eri mahdollisuuksista missä voit aloittaa harrastamisen. 
 
Lomakkeessa täytä osallistujan tiedot. Jos ilmoitat lastasi niin lisää huoltajan puhelinnumero ja sähköposti. Näiden jälkeen valitse laji (jääkieko tai ringette) ja sen jälkeen valitse, ryhmä/toiminta, johon haluaisit tulla mukaan. Ryhmien lyhyet kuvaukset löytyvät lomakkeesta. Mikäli et tiedä mikä olisi sinulle sopivin ryhmä niin voit laittaa  "en osaa sanoa". Mietitään sitten yhdessä, mikä voisi olla sinulle kaikista paras ryhmä.
 
Ikäkausijoukkueet, kiekkokoulu ja ringettekoulu pyörivät vuosittain. Aikuisten ryhmiin ja Easy Hockey ryhmään kartoitamme osallistujia ja mikäli osallistujia on tarpeeksi niin sitten perustamme ryhmän.

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo