Hunters Juniors ry:llä on varustesopimus CCM:n ja Intersport Suomenojan kanssa. Kaikkien joukkueiden tulee hankkia kaikki seura-asut sopimusta noudattaen Intersport Suomenojalta. Kaikki muut hankinnat, joissa käytetään seura logoa, tulee hyväksyttää seuran johtokunnan varustevastaavalla.

Varustekauppa (huntersvarusteet.fi) palvelee Hunters Juniors pelaajia ja heidän perheitään CCM-seura-asujen ja vaihtuvien CCM-pelivarusteiden osalta. Tuotteita voi tilata ainoastaan seuran jäsenet ja heidän perheenjäsenensä. Varustekauppa on salasanalla suojattu. Mikäli joku seuran ulkopuolinen ja ei mihinkään joukkueeseen kuuluva henkilö tilaa tuotteita kaupasta, ei tilattuja tuotteita toimiteta hänelle.

Tuotteiden tilaaminen on mahdollista 24/7 joka päivä, tilaukset toimitetaan suoraan seuran varustetoimittajalle Intersport Suomenojalle. Tilaukset käsitellään mahdollisimman pian ja toimitus tapahtuu yleensä 1–3 viikon sisällä, tilaustuotteiden osalta toimitusajasta ilmoitetaan tapauskohtaisesti. Tämän jälkeen joukkueiden varustevastaavia/jojoja informoidaan joukkueen jäsenten tekemistä tilauksista. Varustevastaava/jojo voi myös ohjeistaa erillisen tilausaikataulun, jos näin joukkueissa päätetään. Ostoksia voi tehdä varustekaupasta myös kollektiivisesti joukkueena, jos joukkueessa niin päätetään.

Seuran peliasut toimittaa CCM. Tilaukset tehdään joukkueena tai yksittäin täydennyksinä seuran varustevastaavan kautta.

Varustekaupasta lisätietoa voit kysyä ikäkausijoukkueen joukkueenjohtajalta tai seuran varustevastaavalta Kalle Alaselta sähköpostilla: k.alanen@gmail.com

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo