Kysely seuran harjoittelu olosuhteista
Hunters Juniors ryJulkaistu: 19.10.2023 11.08

Kysely seuran harjoittelu olosuhteista

Syyskuussa 2023 teimme seuran toimihenkilöille harjoittelu olosuhteista kyselyn, jossa pyysimme toimihenkilöitä esittämään ajatuksia ja toiveita harjoitus olosuhteiden kehittämisestä, niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Vastauksia kyselyyn tuli niukasti, mikä sinällään on otettava signaalina kohtuullisen hyvästä tyytyväisyysasteesta.

Voimakkaimmin esiin nousi toive voimaharjoittelualueesta jäähallin tiloissa, oheisharjoittelua tukemaan. Voimaharjoittelualue pitäisi rakentaa suljetuksi tilaksi esim. katsomon alle ja sen rakentaminen on kustannuskysymys, jota tällä hetkellä ei valitettavasti ole mahdollisuutta priorisoida seuran tai kunnan toimesta. Seuran varusteisiin kuuluu kuitenkin jo painotangot, joita voi hyödyntää nuorempien ikäluokkien oheisharjoittelussa.

Lähin joukkueharjoitteluun soveltuva voimaharjoittelu-tila löytyy jäähallin viereisestä Uusimaa-areenasta. Uusimaa-areenan tilat ovat suosittuja ja vapaita vuoroja on vähän tarjolla.

Yksi esiin noussut toive oli saada kilpahalliin samankaltainen välinevarasto kuin nuorisohallissa. Välinevarastoja tulee lisää jäähallin puolelle sekä katsomon alle, jotta saadaan vapautettua joukkueille häkkivarastoja niille kenellä niitä ei vielä ole.

Jos haluat antaa palautetta seuralle niin muista käydä antamassa sitä nettisivuilla, tässä linkki: Pulssipalaute

Kiitos palautteesta!

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo