U15 joukkueen päävalmentajan rekrytointi
7.4.2021 17:00 Uutiset / Pääsivusto

Hae Huntersiin vastuuvalmentajaksi!

U15 vastuuvalmentaja rekrytointi

Hunters Juniors ry on Itä-Uudenmaan johtava jääkiekkoilun junioriseura. Seurassa harrastaa tällä hetkellä noin 250 lasta ja nuorta aina kiekkokoulusta U17 ikäryhmään asti. Seuralla on käytössään 2 jäähallia ja loistavat oheisharjoittelutilat Porvoon kokoniemen alueella, josta löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia. Uutena päivityksenä jäähallista löytyy laukaisupaikka, jossa on synteettistä jäätä. Laukaisupaikkaa pystytään käyttämään niin pelaajien laukomis-/maalintekoharjoitteluun kuin myös maalivahtien harjoitteluun.

Seura toimii Jokerit seurayhteisössä, joka tarjoaa niin pelaajille kuin valmentajille haasteita ja kokemuksia. Seura tekee myös yhteistyötä muiden Porvoon alueen lajien kanssa, joka mahdollistaa lapsille useamman lajin harjoittelun sekä monipuolisen liikunnan kehittyäkseen.

Olemme jo muutaman vuoden ajan tehneet yhteistyötä Itä-Uudenmaan urheiluakatemian kanssa, joka mahdollistaa toisen asteen opiskelijoille aamuharjoittelun 2–3 krt viikossa Porvoossa. Kaudella 2020–2021 myös Pääskytien yläasteen liikuntaluokan jääkiekkoilijat saivat mahdollisuuden harjoitella keskiviikkoaamuisin yhdessä urheiluakatemian kanssa.

Hunters Juniors ry hakee kaudelle 2021–2022 U15 vastuuvalmentajaa.

Tällä kaudella U14 AAA ja A joukkueista muodostetaan tulevalle kaudelle U15 joukkue, joka hakee AAA:n ja A:n sarjapaikkoja. Joukkueessa on tällä hetkellä 27 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia.

Vaatimukset:

  • -Kokemus vastuuvalmentajan tehtävistä aikaisemmin
  • -Pystyy suunnittelemaan koko kauden kausisuunnitelman sekä harjoitukset
  • -Pystyy auttamaan ja kehittämään apuvalmentajia
  • -Osaa ottaa ryhmän tasoerot huomioon suunnittelussa sekä harjoittelussa

Toivomme:

  • -Yhteistyökykyä ja sosiaalissuutta
  • -Positiivista ja kannustavaa asennetta
  • -Halua kehittyä valmentajana
  • -Intohimoa jääkiekkoa kohtaan

Seuramme auttaa sinua kehittymään ja kouluttautumaan sekä tukee sinua valmentajana. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden jatkaa valmentamista seurassa ja tulevaisuudessa jopa junioripäällikön paikka voi olla sinun.

Jos olet kiinnostunut paikasta laita sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus Hunters Juniorsin valmennuspäällikölle Teemu Karppiselle: teemu.karppinen@hunters.fi


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat