Jäänsärkijä haaste
Julkaistu: 22.03.2020 00.00

Jäänsärkijä haaste

Hunters Juniors haastaa jokaisen pelaajan mukaan harjoittelemaan omatoimisesti mahdollisimman paljon! Vaikka joukkueharjoitukset ovatkin tauolla, on jokaisen pelaajan tärkeää pitää omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan huolta. Aktiivisella omatoimiharjoittelulla varmistetaan myös se, että pelaaja on fyysisesti kunnossa, kun joukkueharjoitukset pääsevät jälleen käynnistymään.

Haastamme siis jokaisen pelaajan suuntamaan ulkojäille omatoimisesti luistelemaan ja pelailemaan.

Palkitsemme jokaisesta joukkueesta ahkerimman ulkojäiden kuluttajan. Haaste käynnistyy ma 21.12 ja päättyy su 10.1.2021.

Omat ulkojää tunnit tulee kirjata Jopoxiin, alla ohjeet tuntien kirjaamiseen. Valmentajilla on näkymä kirjattuihin tuntimääriin ja he pystyvät tarkkailemaan, miten paljon pelaajat liikkuvat omatoimisesti.

1. Kirjaudu sisään Jopoxiin yläpalkin alta.

2. Valitse valikosta "Omat harjoitukset"

3. Jos kirjauduit vanhemman tunnuksilla niin muista valita pelaaja oikeasta reunasta


4. Valitse oikeasta reunasta kohta "Uusi harjoitus"


5. Kirjaa oma harjoitus: Laji -> muu laji, lajin nimi ulkojää, suorituspäivämäärä, suorituksen aloitusajankohta (kellonaika), suorituksen kesto sekä lopuksi mikä fiilis sinulta jäi harjoittelun jälkeen. Lopuksi paina "TALLENNA"

Voit myös halutessasi lähettää meille Instagramin DM:llä kuvia tai videoita, kun olet ulkojäillä luistelemassa ja pelailemassa. Jos postaat harjoittelukuvia/-videoita omissa somekanavissasi, muista merkitä postauksiin #huntersjuniors ja tägätä @huntersjuniors.

Lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta saat oman joukkueen valmentajilta tai valmennuspäälliköltä Teemu Karppiselta: teemu.karppinen@hunters.fi tai puh: 040-7759141

Treeni-iloa!

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo