Maaliskuun seuratiedote
23.3.2021 16:57 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Katseet kohti kiekkokautta 2021-2022!

Maaliskuun seurakuulumiset – Kohti toivottavasti normaalimpaa jääkiekkokautta 2021-2022

Koronapandemian kanssa on eletty jo reilu vuosi, ja konkreettista loppupäivämäärää ei ole vielä kenenkään tiedossa. Haluamme kaikki uskoa siihen, että seuraava jääkiekkokausi 2021-2022 päästäisiin aloittamaan ja viemään läpi huomattavasti normaalimmissa olosuhteissa, mitä tämä pian päättyvä kausi on mahdollistanut.

Seurassamme on toistaiseksi toimittu ja selvitty erittäin hienosti rajoituksista, määräyksistä ja toimintaohjeista. Lapsillemme ja valmentajillemme on turvattu mahdollisimman turvallinen harrastamisympäristö. Siitä kiitos kuuluu aivan jokaiselle pelaajalle, toimihenkilölle sekä perheelle. Toivon ja odotan, että jaksamme ylläpitää saman toimintatason myös nyt keväällä ja kesän aikana.

Kun viranomaiset ja jääkiekkoliitto aikanaan alkavat purkamaan rajoituksia, seurassamme niitä puretaan sitä mukaan. Korostan, että kaikki rajoitusten purkutoimet ja muutokset tehdään aina keskitetysti seuran ohjeistamana, ei pienryhmittäin tai ikäluokittain oma-aloitteisesti.

Alle on listattuna taas ajankohtaisia ja huomioitavia asioita kaikille tiedoksi:

 • Ulkojäät loppuvat tämän viikon Näsin tekojään ylimääräisten vuorojen loputtua. Nuorisojäähalli sulkeutuu 31.3. vuorojen jälkeen, ja iso jäähalli on auki 31.5. asti. Huomioimme kuitenkin sen, että koronarajoitusten muuttuessa / kiristyessä jäähallin aukiolo voi muuttua nopeallakin aikataululla. Toistaiseksi jääaikaa on ollut tarjolla erittäin runsaasti, ja seuramme joukkueet ovat saaneet harjoitella lajinomaisesti poikkeuksellisen paljon! Myös huhti-toukokuussa vuoroja on tarjolla riittävä määrä joukkueittain niille ikäluokille, ketkä rajoitusten puitteissa voivat harjoitella.

 • Kevään ja kesän aikana Hunters Juniors -joukkueet noudattavat kaikessa toiminnassa aina voimassa olevia koronaohjeita. Seura ei suosittele ja halua ikäluokkien hakeutuvan muille paikkakunnille harjoittelemaan nykyisten rajoitusten ollessa voimassa. Mikäli joukkueiden yksilöt kokevat välttämättömäksi harjoitella Porvoon ulkopuolella, kyseessä on tällöin yksityishenkilöiden omatoiminen harjoittelutapahtuma, ei seuran tai joukkueen tapahtuma. Hunters Juniors joukkueet tai ryhmät eivät voi varata jääaikaa tai liikuntatiloja seuran nimissä Porvoon ulkopuolelta.

 • Seuran johtokunta on tehnyt päätöksen, että kiekkokauden 2020-2021 varsinaisia päättäjäisiä ei tulla pitämään kauden rikkonaisuuden ja mm. sarjojen keskeytyksien myötä. Samassa yhteydessä johtokunta on myös päättänyt, että seura hankkii joukkueiden käyttöön (2 kpl per joukkue) kesäisen CCM-tuotelahjapussin. Joukkueet voivat näin ollen valita keskuudestaan kauden tsempparin ja kehittyjän. Aikatauluun ja kokojen ilmoittamiseen palataan myöhemmin.

 • Joukkueiden on hyvä aloittaa mahdollisimman pian ensi kauteen valmistautuminen. Valmistautumisessa on hyvä huomioida mm. seuraavat asiat
  • Pelaaja- ja toimihenkilökyselyt ensi kauden osalta esim. Jopoxia hyödyntäen
  • Rahastonhoitajat saavat taas budjetointipohjat maaliskuun loppuun mennessä, DL joukkuebudjeteille on 31.5.
  • Jopoxin kauden vaihto tehdään 30.4.
  • Joukkueiden on hyvä pitää vanhemmille vanhempainpalaveri mm. kevään ja kesän läpivientisuunnitelmista
  • Joukkueiden toimihenkilöille tullaan järjestämään huhtikuun aikana info-luontoinen Teams-palaveri mm. edellä mainituista asioista. Kutsulinkki tulee vielä maaliskuun aikana.

 • Ensi kauden osalta vastuuvalmentajat ovat tiedossa pl. yksi ikäluokka, johon kartoitetaan vastuuvalmentajaa parhaillaan. Lisäksi nyt keväällä on perustettu U7 ikäryhmä v. 2014 syntyneille aktiivisten vanhempien toiveesta ja toimesta.
 • Johtokunnan työlistalla on tällä hetkellä luonnollisesti tämän kauden loppuun liittyvät vastuut ja velvollisuudet, sekä olemme kääntäneet jo katsetta vahvasti kohti kesää ja ensi kautta. Ensi kaudeksi on tulossa mm. Jopox-toiminnanohjausjärjestelmän uusittu versio, seuralle räätälöity uniikki lifestyle-vaatemallisto, sekä uusia yhteistyömuotoja lasten ja nuorten monipuolisen liikkumisen edistämiseksi.

Tiedämme, että mennyt jääkiekkokausi ei ole ollut helppo ja ideaali. Haluaisin kuitenkin, että voisimme kaikki olla edes hieman ylpeitä ja tyytyväisiä, kuinka olemme tähän asti selvinneet, ja saaneet harrastaa jääkiekkoa Porvoossa. Uskon myös, että normaali jäähalliarki tuntuu aikanaan aivan mielettömän upealta koko joukkueen yhteistreeneineen ja pukukoppieloineen!

Hunters Juniors ry johtokunnan puolesta,

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat