Hanki pelipassisi ajoissa
Julkaistu: 11.08.2022 13.08

Hanki pelipassisi ajoissa

Jotta pelaaja voi pelata sarjapeleissä, täytyy hänellä olla voimassa oleva pelipassi. Pelipassit hankitaan joko joukkueen tai pelaajan itsensä toimesta, selvitä kummin teidän seurassanne toimitaan!

OSTA PELIPASSI TÄSTÄ - lisätietoa pelipasseista löydät alta.

1) OLE AJOISSA: Jos pelipassien lunastaminen on pelaajien (tai näiden huoltajien vastuulla), kannattaa asiassa olla ajoissa liikkeellä. Pelipassi tulee voimaan ja pelaaminen sarjapeleissä onnistuu vasta, kun maksu on kirjautunut järjestelmään.

2) SELVITÄ PELIPASSILUOKKA: Junioreiden pelipassit ovat ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla, U20- ja U18- ikäluokissa pelipassit ovat sarjakohtaisia. Alta löydät lisätietoa eri pelipassiluokista. Huomioithan, että Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun.

3) TARVITSETKO VAKUUTUKSEN? Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassin vakuutus ostetaan ennen 30.6.2022, tulee se voimaan takautuvasti 1.5.2022 alkaen. Myöhemmin ostettuna vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, tällöin suorituksesta tulee käydä ilmi maksuaika. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta, jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan ja tällöin suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista, kattaako vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

4) KIRJAUDU SUOMI-SPORTIIN LUNASTAMAAN PELIPASSI: Pelipassien osto tapahtuu Olympiakomitean Suomisport-palvelussa, jossa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta tietokannasta.

Lisätietoa Suomisport-palvelusta ja ohjeita kirjautumiseen >>
Ohjeet Suomisport tunnusten luomiseen>>
Pelipassin osto >>

5) MIKSI PELIPASSI TARVITAAN? Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo