Taas mennään - Hunters U15-07 valmistautuu uuteen kauteen
26.5.2021 22:09 Uutiset / U15

Toukokuun pienryhmäharjoittelulla voimaa uuteen kauteen. Kesähessut (valmennuspäällikkö AMK-jääkiekkovalmentaja Karppinen & fysiikkavalmentaja OMT-Fysioterapeutti Kitula) vastaavat kesän jää- ja fysiikkaharjoittelusta.

Paljon on uutta!

Uusi Head Coach Martin Andler tulee ottamaan joukkueet näppeihinsä jo ennen elokuuta. Nuorisovaiheen kilpakiekkoa. Täyspitkiä otteluita. Uudet kujeet ja uudet kuteet.

Kaikki vanhakin hyvä on tallella. Runko kasvaa ja vahvistuu... oikeitakin asioita on tehty kun 07 ikäluokka siirtyy ehyenä seuraavan kauteen. Kukaan ei ole jäänyt jälkeen, eikä ketään ole menetetty!


Kaudella 20-21 Hunters U15-07 osallistuu Etelän alueen AAA ja A sarjoihin. Ryhmään on jo liittynyt pelaajia idästä ja lännestä. Kummassakin ryhmässä on vielä tilaa sekä ylivoiman dynamoille että kulmarouhijoille.

Mitä on tarjolla?

Etelän ylivoimaisesti parhaimmalla hinta/laatusuhteella tavoitteellista kilpakiekkoa tai hyvällä sykkeellä hienon lajin harrastamista. Vähän toistahunttia kuukaudessa (paitsi kesällä). Maksuun sisältyy 3-4 harjoitusta viikossa, pelit, turnaukset, kaikki seuravelvoitteet, jne.


Mikäli joukkueen toiminta herättää kiinnostusta tai kaipaat lisätietoa toiminnan puitteista: Olethan yhteydessä seuran valmennuspäällikköön (Teemu Karppinen, 040 775 9141, teemu.karppinen@hunters.fi) tai U15-07 joukkueenjohtajaan (Sami Varsamäki, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi)
   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat