McDonald's-liiga käynnistyy 15.1.2020
6.1.2020 19:06 Uutiset / Pääsivusto

Kiekkokouluikäisten McDonald's-liiga pyörähtää käyntiin tammikuussa

McDonald's-liiga käynnistyy pitkä tauon jälkeen, kun ensimmäiset pelataan ke. 15.1.2020.

Kiekkokouluikäisille lapsille tarkoitettu liiga pelataan Korttelikiekko-systeemillä, eli kaupunginosajoukkueilla. Liigassa pelataan siis suunnilleen samoilla joukkueilla, kuin pelattiin Korttelikiekko-turnauksessakin joulukuussa.

McDonald's-liiga on avoin kaikille 2012 ja myöhemmin syntyneille lapsille

McDonald's-liiga on kaikille kiekkokouluun osallistuville ilmainen. Ulkopuolisille, jotka eivät osallistu kiekkokouluun, mutta haluavat tulla pelaamaan McDonald's liigaan osallistuminen maksaa 20€. Hintaan sisältyy vakuutus.

Pakolliset varusteet: jääkiekkokypärä ristikolla, kaulasuoja, luistimet, maila ja hanskat, jotka suojaavat käsiä.

Otteluohjelma tulee myöhemmin ja jo tässä vaiheessa voidaan sanoa, että koska joukkueita on 6 kpl ja 4 joukkuetta pelaa aina keskiviikkoisin yhdessä pelitapahtumassa, niin jokainen joukkue ei tule pelaamaan joka viikko, vaan siellä tulee vapaaviikkoja peleistä. Olkaa siis tarkkana, milloin oma joukkue pelaa ja milloin huilaa.

Ottelupäivät ovat keskiviikkoisin klo 18-19 Porvoon jäähallissa. Edustuksen jatkosarjan otteluohjelma tulee julki tammikuun lopussa, joten otteluohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

Ilmoittaudu tästä linkistä: McDonald's-liiga ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan pelaamaan ja seuraamaan McDonald's-liigan jännittäviä pelejä!


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
Kategoriat