B2 mestis- ja sarjakausi päätökseen
3.4.2019 23:03 Uutiset / B2

B2- mestispokaali ojennettiin joukkueelle final four- voiton jälkeen, vuoden joukkue-pokaali Hunters päättäjäisissä!

Kaudella 18-19 Hunters B2 pelasi syksyn mestiskarsintaa ja keväällä B2 mestistä tehden porvoolaista historiaa voittamalla mestaruuden! Joukkueen voittoon luotsasi usean vuoden päävalmentajana toiminut Simo Hyypiä sekä maalivahtivalmentaja Oscar Hackman ja luottohuoltajana toiminut Pentti Rantanen - iso kiitos isosta työstä!

Kauden tavoite saavutettiin, kun Final four-finaalin jälkeen jokainen Hunters B2 pelaaja palkittiin ansaitulla kultamitalilla! Töitä on tehty kovaa ja sarjan voittoon on tarvittu jokaisen pelaajan työpanos ja tsemppi sekä erityisesti vaikeissa peleissä kaikkien pelaajien usko ja luotto joukkuekaveriin, joukkueeseen ja sen taitoihin!

Tuloksen eteen koko joukkue on tehnyt paljon töitä ja ohjattuja harjoitustunteja on kertynyt n. 260-460h/pelaaja riippuen siitä onko omien treenien lisäksi osallistunut urheiluakatemian aamutunneille ja a-junnujen jäille. Näiden tuntien lisäksi monelle on kertynyt omatoimitreenejä punttikselta tai lenkkipolulta.

Hunters on pelannut kaudella 44 peliä ja tehnyt yhteensä 371 maalia. Näistä 218 maalia tehtiin syksyn 17 pelissä eli syksy tahkottiin maaleja ja keväällä sarjan kovetessa pelattiin kovia ja tiukempia pelejä hieman pienemmillä maalimäärillä.

Kauden sarja-, joukkue-, pelaaja- ja maalivahtitilastoja pääset katsomaan tarkemmin alla olevista linkeistä. Kaikista pelaajatilastoista Hunters pelaajia löytyy vähintään 3-4 kpl kymmenen parhaan joukossa ja 5-7 20parhaan joukossa ja mestiksen tilastoista Hunterslainen löytyy sekä pelaaja--että maalivahtitilastoista ykkösenä. Lisäksi Hunters oli mestiksessä joukkueista ainoa, jolla jokaikisellä pelaajalla ja myös toisella maalivahdilla löytyy vähintään yksi tehopiste!

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

Hunters juniorsin päättäjäisissä joukkue valittiin Huntersin seuran vuoden joukkueeksi ja joukkueesta palkittiin tsempparina joukkueen kapteeni Ruu Kosonen ja ahkerimpana harjoittelijana Eetu Hyypiä.

Hunters B2 = joukkueellinen mahtavia pelaajia/pelimuistoja ja näihin tämän kauden muistoihin on upea päättää kausi!

KIITÄMME suuresti sponsoreitamme kauden tuesta, vanhempia työpanoksesta joukkueen eteen ja tietenkin yleisöä kannustamisestamme ja toivotamme hyvää kesää!
   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat