Nollanelosten C2 kausi vauhdissa
30.5.2018 22:43 Uutiset / C2

Nollanelosten kauden päättäjäiset Hartwallilla

Nollanelosten D1 kausi jäi taakse. Haasteellista jäätilannetta paikattiin tavallistakin monipuolisemmalla ja mielikuvituksellisella oheisharjoittelulla. Porvoon tekojään kaukalossa treenattiin myös kerran viikossa edellis kauden tapaan. Kävimme myös vetämässä muissa jäähalleissa useamman jään tehopäiviä. Pelaajien kehitys on ollut hyvää ja tuloksellisestikin kausi oli kaikilla tasoilla hyvä.

Kauden päättäjäisten ensimmäistä osaa vietettiin Suomi vs Venäjä peliä katsoen Hartwallilla. Toista osaa vietettiin toukokuussa viikonloppuleirillä Pajulahdessa ja samalla annettiin vauhtia alkaneelle kaudelle. Leiri pyrittiin rakentamaan huomioiden sekä huvi että harjoittelu.

Huhtikuun alussa aloitettua oheisharjoittelua jatketaan kesäkuun loppuun. Harjoitteluun kuuluu 4 ohjattua oheista/vko ja yksi omatoiminen kestävyystreeni. Oheisharjoittelun lisäksi jäätreenejä on 1-2 viikossa. Heinäkuulle pelaajat saavat harjoitusohjelman, mitä jokainen noudattaa muiden lajien ja kesäohjelman lomassa. Tavoitteena on, että elokuun alkaessa hallille saapuu hyvin levännyt ja akkuja ladannut urheilijajoukko, joista jokainen on valmiina kovaan harjoitteluun ja kauden koitoksiin.

Ennen sarjakauden alkua joukkueen ohjelmaan kuuluu kotikaupungissa harjoittelun lisäksi turnauksia ja leireilyä.

C2 kaudelle Hunters -04 on ilmoittautunut eteläisen alueen sarjoihin AA+ ja AA tasoille.

Lämpimiä kesäpäiviä toivottaa

Nollaneloset


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat