Mikä on Leijona-kiekkokoulu?
Julkaistu: 18.12.2013 00.00

Mikä on Leijona-kiekkokoulu?

MIKÄ ON LEIJONA-KIEKKOKOULU?

Suomen Jääkiekkoliitto (SJL) on suunnitellut kiekko- ja luistelukoulun toteuttamismallin alle 8 -vuotiaille lapsille -  joka on näin Suomen suurin LEIJONAJOUKKUE. Leijonakiekkokoulun sisältö on pilkottu kolmelle tasolle (LKK1-3) siihen osallistuvan lapsen oman lähtötason mukaan. Lapsi voi harrastaa jääkiekkoa pidemmän ajan kiekkokoulussa, jolloin kynnys joukkueeseen siirtymiseen madaltuu. Leijona-kiekkokoulun toiminnan tarkoitus on: 1) Oppia liikkumaan.  2) Oppia liikunnan avulla.

 

Huntersin Leijona-kiekkokoulussa ovat lapsilähtöisyys ja perhekeskeisyys toiminnan kulmakiviä. Perheen yhdessä tekeminen ja elämysten jakaminen liikunnan parissa luovat hyvän kokemuksen liikkumisesta sekä tulevan pohjan liikunnallisille elämäntavoille. Hunters Kiekkokoulun tarkoitus on lasten liikunnan mahdollistaminen ja tukeminen. Aloitamme syys-lokakuussa ja kausi päättyy maalis-huhtikuussa, harjoittelemme kerran viikossa sunnuntaisin. Jääkiekkoliiton ohjelman lisäksi on mahdollisuus osallistua pelipäivälle kerran viikossa.

Järjestämme myös Kiekkokouluturnauksen (alle- 8 vuotiaille) ja olemme mukana Uusimaa lehden järjestämässä korttelikiekko-turnauksessa (avoin kaikille) jos kaipaa enemmän pelin henkeä. Jääkiekkoliiton Leijonliigaan osallistuvat lapset jotka kuuluvat seuran G-juniori joukkueseen, joka harjoittelee osana Leijonakiekkokoulua. Kiekkokoululaisen ei tarvitse kuulua ikäkausijoukkueseen ja voi halutessaan vain osallistua Leijonakiekkokoulu-ohjelmaan.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo