Kesäloman TahdonTaitaja -haastekilpailu
Julkaistu: 16.05.2016 00.00

Kesäloman TahdonTaitaja -haastekilpailu

Helsingin Jokerit järjestää yhteistyöseurojen junioreille kesäajalle liikunnallisen haastekisan, joka kantaa nimeä ”Kesäloman TahdonTaitaja”. Kesäajalle (kesä-heinäkuu) haastetaan kaikki yhteistyöseurat ja heidän E-G juniorit nauttimaan liikunnasta omaehtoisesti ja omalla tavallaan, mutta myös monipuolisuuteen kannustaen.

Kahden kuukauden mittaisen haastekisan aikana lapsen tulee omana vapaa-aikanaan tavoitella vähintään 112 tuntia monipuolista liikuntaa esim. pyöräillen, kiipeillen, uiden, rullaluistellen, scootaten tai vaikka trampoliinilla hyppien. Ainoastaan omaehtoinen liikunta lasketaan mukaan – ohjattuja harjoituksia jääkiekkotoiminnasta tai muissa lajeista ei lasketa mukaan.

Ajanjakso, jolta tunteja voidaan kerryttää on 6.6.2016 – 31.7.2016 (vko:t 23-30). Ajanjaksossa on 56 päivää, joten näin ollen omaehtoista liikuntaa tulee tavoitella keskimäärin 2 tuntia/päivä vauhtia. Ajanjakson aikana tulee kokeilla myös kolmea uutta tai todella harvoin tehtävää liikuntamuotoa (esim. metsäretkeily, frisbeegolf, pesäpallo, tennis tms.)


Haastekisan idea on seuraava:

Tulosta liitteenä oleva seurantalista kotona ja laita se näkyvälle paikalle esim. jääkaapin oveen. Merkkaa jokainen liikkumasi tunti aikavälillä 6.6.2016 – 31.7.2016 seurantalistaan. Listaan tulee merkata päivämäärä jolloin olet tehnyt liikuntaa, paikka jossa olit sekä liikunnan parissa vietetty aika.

LISÄKSI jokainen merkintä tulee aina hyväksyttää kotona vanhemmilla. Vanhemman allekirjoituksella varmistetaan se että kisassa ei voi huijata sekä vakuutetaan että merkatut tunnit pitävät paikkansa.

Kisajakson päätyttyä, jokaisen tulee palauttaa omat seurantalistansa oman joukkueen joukkueenjohtajalle. HUOM! Muistakaa tehdä kaikki merkinnät huolella ohjeistuksen mukaisesti, sillä mikäli listassa on puutteellisia merkintöjä, ei niitä voida laskea kisaan mukaan. Täytetyt seurantalistat palautetaan joukkueenjohtajille kisajakson päätyttyä. Joukkueenjohtajat toimittavat seurantalistat kootusti ikäluokittain haastekisan yhteyshenkilöille: Huntersin valmennuspäälikölle Teemu Karppiselle.

Tässä seurantalista:

Kesa?loman TahdonTaitaja seurantalista.pdf


Ota haaste rohkeasti vastaan – liikunnallista ja aurinkoista kesää!

Terveisin, Jokerit ja yhteistyöseurat

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo