Hunters 04 Vierumäen leirillä
Julkaistu: 06.05.2016 00.00

Hunters 04 Vierumäen leirillä

Hunters 04 vietti kauden päätöstapahtuman (ja samalla uuden kauden aloituksen) leireilemällä Vierumäen urheiluopistolla 29.4-1.5.2016. Leiri toteutettiin oman suunnitelman mukaisesti.

Leirille lähdettiin bussikuljetuksella Porvoon jäähallilta perjantaina klo 14.00. Perjantain ohjelmassa oli majoittautuminen huoneisiin sekä oheisharjoitukset sekä jäätreenit. Lauantai aamu aloitettiin aamureippailulla, yhteislenkillä Vierumäen upeassa ympäristössä. Lauantain ohjelmassa oli kahdet jäätreenit sekä oheistreenit salibandyn merkeissä. Päivän aikana päästiin myös tutustumaan Leijonaluolaan, eli maajoukkueen pukuhuonetiloihin. Lauantai päivän päätteeksi oli vielä ohjelmassa sauna ja uinti.

Sunnuntai päivä alkoi jälleen aamulenkillä. Vierumäellä majoittautunut puolustusvoimien väki jopa ihaili, kun aamu seitsemältä pihalla oli parijonossa 12-vuotiaat valmiina aamulenkille. Aamupäivällä pidettiin vielä jäätreenit. Iltapäivällä keskityttiin harjoitusotteluihin, jossa päästiin nauttimaan tasaisista peleistä. A-talolla kohdattiin Red Wings jossa tasaisen pelin jälkeen jouduttiin toteamaan vastustaja paremmaksi lukemin 1-3. AA-tasolla oli vastassa niinikään RedWings ja siinä Hunters väänsi voiton lukemin 4-3. AAA-tasolla vastaan saatiin Mäntsälän Jäätiikerit, jok siirtyi ottelussa jo kahden maalin johtoon mutta tiukan taistelun jälkeen Hunters ensin kavensi ja lopulta tasoitti ottelun 2-2 lukemiin ottelun viimeisellä sekunnilla. Koska jääaikaa oli jäljellä, sovittiin että pelataan vielä neljäs erä. Neljäs erä oli Huntersin hallitaa ja ottelun voitto kirjattiin Huntersille lukemin 6-2. Pelien jälkeen oli ohjlemassa välipalat grillailujen merkeissä, jonka jälkeen siirryttiin viettämään leirin viimeistä ohjelmanumeroa kiipeilyjen merkeissä seikkailupuisto Flowparkiin. Kotimatkalle lähdettiin sunnuntai-iltana klo 18:30 ja Porvooseen saapui väsynyt mutta tyytyväinen joukkue.

Vierumäen leiri oli myös vastuuvalmentaja Teemulle viimeinen tapahtuma joukkueemme vastuuvalmentajan roolissa. Koko joukkueen ja vanhempien puolesta halutaan kiittää Teemua loistavasta työstä joukkueen eteen kuluneella kaudella. Koko kauden kruunasi vielä erinomaisesti vedetty leiri!

Kuvia leirin ajalta


Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo