Hunters-Vipers 6.2.2016, C2AA kohtasi virolaisen vastustajan
Julkaistu: 09.02.2016 00.00

C2AA:lla oli lauantaina kaksi peliä Vipersia vastaan. Pistesaldona tuli kaksi pistettä neljästä mahdollisesta pisteestä.

Ensimmäinen peli päättyi 4-4. Ensimmäisessä erässä Hunters pääsi nopeasti jo kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Hunters avasi ottelun maalinteon ajassa 13,54. Maalintekijänä oli Matias Wahlstedt ja syöttäjänä toimi Ville Forsell. Ensimmäinen erä oli tasaisen tiukka ja se näkyi laukauksissakin, jotka oli tasan 11-11. Ensimmäiseen erätaukoon mentiin isäntien 1-0 johtoasemassa.

Toinen erä alkoi Huntersilla hyvin, kun Vipers otti jäähyn ja Hunters teki ylivoimalla kauniin maalin. Maalintekijänä oli Anton Vuorio ja syöttäjänä oli Ville Forsell ja Akseli Laakkonen. Heti perään Huntersin Akseli Laakkonen teki vielä 3-0. Erän loppuun harmittavasti Vipers vielä kavensi 3-1. Matias Arffman pääsi toisessa erässä 13 kertaa kiekon eteen ja Vipersin maalivahti 7 kertaa.

Kolmannessa erässä Hunters aloitti huonosti ja päästi Vipersin tasatilanteeseen 3-3. Huntersin valmennus päätti ottaa aikalisän herättääkseen joukkueen. Viperskin sai lisää virtaa aikalisästä ja teki 3-4 johtomaalin. Ottelun lopussa Huntersin onneksi Vipers otti jäähyn. Hunters teki ylivoimalla maalin. Maalintekijänä oli Matias Wahlstedt ja syöttäjänä toimi Benjamin Moisio. Torjunnat meni erässä tasan 8-8.

Toinen ottelu joukkueiden välillä alkoi 3 tunnin ja 45 minuutin taun jälkeen. Huntersiltä jäi kokoonpanosta pois Matias Wahlstedt, joka oli tehnyt aiemmassa ottelussa kaksi maalia. Tilalle tuli kuitenkin kaksi pelaajaa Aaro Wulff ja Atte Uimonen.

Vipers aloitti vahvasti ottelun tekemällä jo kahden minuutin pelin jälkeen avausmaalin. Hunters pääsi ylivoimallakin kokeilemaan, mutta ei onnistunut laittamaan kiekkoa reppuun. Ensimmäinen erä sujui tasaisissa merkeissä. Molemmat maalivahdit torjuivat 8 kertaa.

Toisen erän alkuun Hunters sai taas ylivoiman ja tällä kertaa onnistui maalinteossa. Maalintekijänä oli Anton Vuorio ja syöttäjänä toimi Ville Forsell ja Leevi Hyypiä. Hunters otti viikonlopun ainoat jäähyt pahaan paikaan, kun Hunters joutui kahden miehen alivoimalle 1-1 tilanteessa. Hunters pelasi uhrautuvasti alivoiman. Peli oli tiukkaa jäähyjen jälkeen, mutta Hunters sai uutta virtaa ja hallitsi peliä. Toisen erän loppuun Hunters teki johtomaalin Ville Forsellin esityöstä. Niklas Larsen laittoi kiekon verkon perukoille. Hunters pääsi erä tauolle 2-1 johto asemasta.

Tasaisissa merkeissä alkoi myös kolmas erä. Vipers oli vain maalipaikoissa terävämpi kolmannessa erässä ja takoi kaksi nopeaa maalia. Tilaanne muuttui äkkiä 2-3 Vipersille. Hunters päätti ottaa aikalisän, kun ottelua oli jäljellä 31 sekuntia. Samalla Hunters otti maalivahdin pois. Hunters pääsi kokeilemaan kahden pelaajan ylivoimaa, kun Ville Forsellia rikottiin tyhmästi koukkaamalla. Huntersin Ville Forsell päätti ratkaista itse vetämällä 3-3 tilanteeksi, kun ottelua oli jäljellä kymmenen sekuntia. Syöttäjinä viimeiseen maaliin oli Leevi Hyypiä ja Akseli Laakkonen. Ottelu päättyi 3-3.