Oletko sinä Huntersin aktiivisin liikkuja?
Julkaistu: 26.11.2014 00.00

Oletko sinä Huntersin aktiivisin liikkuja?

Kyseisen arvonimen saadakseen, tulee haastejakson aikana viettää omana vapaa-aikanaan vähintään 90 tuntia liikunnan parissa. Ohjattuja harjoituksia ei lasketa mukaan. Paras joukkue saa tunnustusta kun lasketaan koko joukkueen keskiarvo liikkumisesta.

Ajanjakso, jolta tunteja voidaan kerryttää on 1.12.2014 – 28.2.2015. Tämä tarkoittaa sitä, että koska tuossa ajanjaksossa on 90 päivää, tulee keskimäärin tavoitella 1 tunti/päivä vauhtia. Tietenkin saa ja kannattaa olla kerralla myös pidempään kun vain tunnin kerrallaan.

Haaste ei ole helppo, mutta kyseinen tuntimäärä on varmasti jokaisella saavutettavissa, kunhan sitoutuu tekemään töitä tavoitteen eteen!

Jokainen haastekisan aikana 90 tuntia (tai enemmän) saavuttanut ansaitsee Kapteeni Kunto-arvonimen. Ahkerimmat palkitaan keväällä seuran päätöstilaisuudessa!!!

 

Haastekisan idea on seuraava:

Tulosta materiaalipankissa oleva seurantalista ja laita se näkyvälle paikalle esim. jääkaapin oveen. Merkkaa jokainen liikunnan parissa viettämäsi tunti aikavälillä 1.12.2014 – 28.2.2015 seurantalistaan. Listaan tulee merkata päivämäärä jolloin olet harrastanut liikuntaa, laji mitä olet harrastanut, paikka jossa olit sekä vietetty tuntimäärä.

LISÄKSI jokainen merkintä tulee aina hyväksyttää kotona vanhemmilla.  Vanhemman allekirjoituksella varmistetaan se että kisassa ei voi huijata sekä vakuutetaan että merkatut tunnit pitävät paikkansa.

Kisajakson päätyttyä, jokaisen tulee palauttaa omat seurantalistansa oman joukkueen joukkueenjohtajalle. HUOM! Muistakaa tehdä kaikki merkinnät huolella ohjeistuksen mukaisesti, sillä mikäli listassa on puutteellisia merkintöjä, ei niitä voida laskea kisaan mukaan.

Ota haaste rohkeasti vastaan ja tsemppiä kisaan!

Terveisin,

Seuran puheenjohtaja Esa Palosaari

Valmennuspäälikkö Harri Myllynen

Junioripäälikkö Teemu Karppinen

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo