Lomake sulkeutuu 31.05.2024 17.00

Luistelu- ja ringettekoulun kevään 2024 ilmoittautuminen on nyt auki! 

Luistelu- ja ringettekoulu on tarkoitettu 2015-2020 syntyneille lapsille.

Luistelu- ja ringettekoulu jatkuu kevätkaudella 2024. Kevätkausi on tammikuu-huhtikuu. Luistelu- ja ringettekoulun kevätkauden hinta on 75€. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä. Hintaan sisältyy maila ja paita.

Huomio! Kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen kun syyskausi päättyy. Tästä lisätietoja loppuvuodesta.

Ringettekoulun vuoro on sunnuntaisin klo 13-14. Luistelu- ja ringettekoulukurssin toiminnasta vastaa Huntersin Junioripäällikkö Martin Andler.

Varusteet, joita tarvitsee mukaan ovat: luistimet, kypärä, kaulaa suojaava vaate ja hanskat, jotka suojaavat käsiä. Riittävästi päälle, jotta jäällä touhuaminen on lapselle mukavaa.

Muista hankkia lisenssi itse joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Lisenssi hankitaan Suomisport.fi sivuston kautta. Lisätietoja vakuutuksen ostamiseen saat ringetteliiton sivuilta: https://www.ringette.fi/fi/Pelaajat/Ice+Card+-lisenssit.html

Luistelu- ja ringettekouluun otetaan lisenssi: LK2 Ice Card 15€ (vakuutuksen osuus 10€), vakuutuksettomana 5€. 

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle varsinkin lasten kanssa, jotka tarvitsevat alkuun jäällä vielä tukea. Jos olet halukas tulemaan ohjaajaksi luistelu- ja ringettekouluun, niin laitathan siitä tietoa sähköpostiin martin.andler@hunters.fi.

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo