Uusi toimintaohje jäähalleille ti 28.12.2021 alkaen
Hunters Juniors ryJulkaistu: 27.12.2021 00.00

Uusi toimintaohje jäähalleille ti 28.12.2021 alkaen

Porvoon kaupungin johtoryhmä linjasi kokouksessaan torstaina 23. joulukuuta, että Porvoon kaupungin sisäliikuntatiloja ja uimahallia saa 28.12.2021–24.1.2022 käyttää vain lasten ja nuorten (vuonna 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat) ohjattuun harrastustoimintaan, ammattiurheiluun sekä lakisääteisten palveluiden toteuttamiseen (esimerkiksi Kela-kuntoutus). AVIn päätös koskee myös yksityisiä toimijoita ja seuroja. Lähde: Porvoon kaupungin tiedote 23.12.2021

Porvoon jäähallien käyttöön tehdään samalla alla olevat velvoittavat toimintaohjeet yhteistyössä kaupungin liikuntapalveluiden kanssa:

• Yleisö kielletään harjoitus- ja ottelutapahtumissa toistaiseksi. Halliin voivat näin ollen mennä pelaajat, harjoitus- ja ottelutapahtumien toimihenkilöt, sekä tuomarit ja toimitsijat
ottelutapahtumissa.

• Jäähalleissa voi olla sisällä ainoastaan ne joukkueet, joilla on harjoitus- tai pelivuoro. Kaikkea turhaa oleskelua hallin sisätiloissa tulee välttää, sekä jäälle mennään vasta edellisen ryhmän poistuttua kokonaisuudessaan kaukalosta ja vaihtoaitiosta.

• Jäähalleilla otetaan käyttöön erittäin vahva kasvomaskin käyttökehotus 12-vuotiaille ja tätä vanhemmille. Kasvomaskia käytetään jäähallin sisätiloissa muulloin kuin urheilusuorituksen aikana.

• Alle kouluikäiset lapset voidaan saattaa pukusuojaan ja sieltä pois. Tässä tapauksessa yli 12-vuotiaalta saattajalta edellytetään kasvomaskin käyttöä koko ajan.

Leijonat TV muuttuu maksulliseksi 1.1.2022 alkaen

1.1.2021 eteenpäin kaukaloista, joihin on asennettu automaattikamera (Porvoon jäähallissa on automaattikamera) voi Jääkiekkoliiton alaisia sarjaotteluita pl. Mestis näyttää vain Leijonat.tv:n kautta. Otteluita voi edelleen kuvata valmennuksellisiin tarkoituksiin, sillä ottelutallennetta ei vielä voi ladata palvelusta eikä muihin valmennustyökaluihin yhdistettävää signaalia ole toistaiseksi saatavilla.

Sellaisista kaukaloista, joissa ei ole automaattikameroita (nuorisohallissa ei ole automaattikameroita) , voi jatkossakin striimata Jääkiekkoliiton alaisia sarjaotteluita (pl. Mestis) muihin kanaviin, erillistä lupaa ei tarvita

Joukkueiden toiminnasta ja ohjeiden noudattamisesta vastaavat joukkueiden joukkueenjohtajat.

Hunters Juniors ry johtokunnan puolesta,

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609