Koronaohjeistus jäähallille
29.7.2021 10:24 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Viimeisin koronaohjeistus Porvoon jäähalleille

Päivitetty ohjeistus 4.9.2021 alkaen

(Hunters Juniors ry noudattaa SJL:n ja Porvoon kaupungin ohjeistuksia ja rajoituksia)

Yleisohjeena kaikille jäähalleille tuleville:

1. Vain terveenä jäähalleille

2. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta

3. 12-vuotiaat ja tätä vanhemmat käyttävät kasvomaskia kaikkialla jäähallin sisätiloissa (pl. harjoittelu ja pelaaminen)

Joukkueiden harjoitustapahtumat

Joukkueiden kulku koppikäytäville / pois koppikäytäviltä tapahtuu ensisijaisesti ulko-ovien kautta, ja pukukopeissa vietetty aika minimoidaan. Pukukoppikäytäville saa mennä ainoastaan harjoitustapahtuman välttämättömät toimihenkilöt (esim. valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat). Jäähallin puolelle voi mennä vasta kun aiempi harjoitusryhmä on kokonaisuudessaan poistunut pukukoppitiloihin. Alku- ja loppulämmittelyt pyritään tekemään ulkotiloissa. Pelaajat ja valmentajat käyttävät omia nimikoituja juomapulloja, ja varusteita ei lainata toisille.

Harjoituksia voi katsoa jäähallien katsojille varatuissa katsomotiloissa yleisohjeiden mukaisesti

Ottelutapahtumat

Pelaajien ja toimihenkilöiden näkökulmasta kuten yllä (Joukkueiden harjoitustapahtumat).

Porvoon jäähalleilla voi katsoa pelejä katsojille varatuissa tiloissa. Kulku katsomoihin tapahtuu katsojille tarkoitetuista ulko-ovista (Jäähallissa Jääkiekkotien puoleiselta pitkältä sivulta, nuorisohallissa parkkipaikan puoleisesta päädystä). Katsojilta edellytetään kasvomaskin käyttöä koko jäähallissa sisälläoloajan, ja katsoimoissa tulee olla väljästi. Katsomossa voi olla vain pelin ajan, eli odottelu ennen ja jälkeen pelin tapahtuu ulkotiloissa. Jäähallin pukukoppikäytävät ja aulatila ovat katsojilta kiellettyä aluetta. Näiden ohjeiden noudattamisesta vastaa ottelun kotijoukkue, ja epäkohtiin puututaan tarvittaessa esim. keskeyttämällä ottelu. Kotijoukkue toivoo vierasjoukkueen yhteistyötä ohjeiden noudattamisessa, ja kertomalla voimassa olevista ohjeista etukäteen mahdollisille mukana tuleville katsojille. Ottelut pyritään myös striimaan, jotta peliä on mahdollista katsoa myös kotoota käsin. Huom! Porvoon jäähallissa on asennettuna SJL:n yhteistyökumppanin automaattikamera (lähetykset leijonat.tv:n palvelussa kun palvelu avautuu), kaikki muu striimaaminen on hallissa ehdottomasti kielletty. Nuorisohallissa on mahdollista striimata peliä esim. Solidsportin kautta.

Kiitos yhteistyöstä & hyvää jääkiekkokautta 2021-2022!

Hunters Juniors ry


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat