Martin Andler junioripäälliköksi 1.8.2021 alkaen
12.5.2021 15:27 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Martin toimii junioripäällikkönä ja U15-joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 2021-2022

Kohti Itä-Uudenmaan laadukkainta lasten ja nuorten liikuttajaa – Junioripäällikön palkkaaminen tulee edistämään valittuja painopistealueitamme

Voimme ilolla ilmoittaa, että seuramme palveluksessa aloittaa 1.8.2021 alkaen osa-aikaisena junioripäällikkönä Martin Andler, 30. Martinin toimenkuvaan tulee kuulumaan seuran junioripäällikön rooli, sekä U15 (2007 syntyneet) joukkueen vastuuvalmentajana toimiminen.

Martin on valmistunut Vierumäeltä kansainväliseltä Degree Program -ohjelmalta ja toimi kausilla 2018-21 Harjun Kiekon taitovalmentajana. Hän valmensi kaudella 2016-2017 Linköpingin naisten joukkuetta SDHL:ssa. Lisäksi hänellä on useamman vuoden kokemus valmentamisesta mm. GrIFK:n junioreissa. Tällä hetkellä Martin toimii samalla myös osa-aikaisena HIFK:n tyttöjääkiekon taitovalmentajana vastaten U15-U20 tyttöpelaajien kehittämisestä kohti Naisten Liigaa ja maajoukkueita.

”Olen iloinen ja kiitollinen mahdollisuudesta liittyä Huntersin organisaatioon. Odotan innolla ihmisten kohtaamista, seuran kehittämistä ja U15 joukkueen valmentamista”, toteaa Martin.

Seurassa elokuuta odotetaan jo innolla:

”Junioripäällikön roolin perustaminen ja rekrytointi on seurallemme tärkeä ja strategiamme mukainen toimenpide, ja edistää entisestään valittujen painopistealueidemme kehittämistä tuntuvasti lähivuosina. Martinin osaaminen, kokemus ja verkosto on seurallemme erittäin arvokasta lisäosaamista ja -näkemystä, ja on aina hyvä saada näkemystä seuran ulkopuolelta, missä olemme tällä hetkellä hyviä, ja missä meillä on vielä kehitettävää“, sanoo Hunters Juniors ry:n puheenjohtaja Juha Aaltonen.

“Junioripäällikön tulo seuraan auttaa minua jakamaan vastuuta, mitä olen monta vuotta kantanut, ja saadaan paremmin kohdennettua joukkueille sitä apua, mitä he tarvitsevat päivittäisessä toiminnassa. Junioripäällikön roolin tärkeys seurassa on suuri, jotta aloittavat ikäryhmät lähtevät mahdollisimman hyvin liikkeelle ja toiminta on laadukasta heti alusta alkaen. Tämä on pitkässä juoksussa oikea suunta, että saadaan seuraan lisää resursseja, ja tätä kautta kehitettyä seuraa ja sen toimintaa. Junioripäällikön palkkaus tulee näkymään U9 ja U10 ikäryhmissä sekä seuran kiekkokoulussa tulevina vuosina“, kertoo valmennuspäällikkö Teemu Karppinen.

Toivotetaan kaikki Martin elokuusta lähtien tervetulleeksi seuraamme!

Lisätietoja:

Hunters Juniors ry

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p.040-558 0609


Teemu Karppinen, valmennuspäällikkö

teemu.karppinen@hunters.fi

p. 040-775 9141


Martin Andler, junioripäällikkö (1.8.2021 alkaen)

martin.andler@hunters.fi

p. 040 – 501 7424


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat