Sarjapaikkojen vahvistus vauhdittaa seuraavan kauden suunnittelua
21.4.2021 7:35 Uutiset / U15

U15 kausi 2021-2022

Joukkueellemme irtosi sarjapaikat AAA ja A, kuten suunnittelimme!

Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta vahvisti 20.4.2021 U15 ikäluokan sarjapaikat perustuen alueiden kilpailuvaliokuntien esityksiin. Tämä vauhdittaa seuraavan kauden suunnittelua. Joukkueemme on yksi kolmestatoista joukkueesta lohkossa 1, jossa jokainen joukkue pelaa yhteensä 16 ottelua (yksinkertainen sarja + 4 lisäkierrosta). Kolmen A:n ja yhden A:n sarjapaikat edellyttävät hyvin suunniteltua joukkuetoimintaa ja siihen tulemmekin vielä ennen kesää panostamaan. Toimivan joukkueen sydän on tietysti toimiva valmennustiimi. Valmennustiimin veturinpaikalle palkattiin ulkopuolinen valmentaja. Head coahcina 1.8. alkaen toimii Martin Andler.

Pelaajamäärä joukkueessamme on edeltävinä kausina ollut noin 30 pelaajan luokkaa. Odotamme määrän pysyvän samana myös ensi kaudella. Voimia ja tahtoa lätkään on kerätty koko viime kausi pääasiassa ulkojäillä sekä voimatreeneissä. Monipuolinen ja motivoitunut joukkueemme valmistautuu ensi kauteen treenaamalla läpi kesän. Syksy aloitetaan turnauksilla.

Joukkueemme on osa Hunters Juniors ry: tä muiden kahdeksan joukkueen joukossa. Seuramme on pieni ja se on pystynyt pitämään harrastuksen kulut maltillisina, mikä näkyy myös siinä, että pelaajilta perittävä kausimaksu on myös maltillinen. Koska aiomme panostaa valmennukseen palkkaamalla joukkueellemme päävalmentajan, tulee tämä nostamaan kausimaksuja jonkin verran.


Hunters Juniors on porvoolainen lasten ja nuorten jääkiekkoseura. Seuramme visio on olla 2024 Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja, ja missiomme on tarjota innostavaa harrastamista lähellä kotia. Arvomme - eli meillä toimintakulttuurimme - ovat aktiivinen toiminta, autan kaveria ja aina sama suunta. Strategiakautemme pääpainopistealueet ovat Pelaajapolku ja sen kehittäminen, Valmentajapolku ja parhaat valmentajat, Markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen, Uusien harrastajien rekrytointi, sekä Harjoitusolosuhteiden monipuolistaminen. Kuulumme Jokerit-seurayhteisöön, sekä teemme läheistä yhteistyötä Hunters edustuksen ja Porvoon Taitoluistelijoiden kanssa. Lisäksi kannustamme jäseniämme monipuoliseen harrastamiseen, ja kaupungin muut urheiluseurat ja Itä-uudenmaan urheiluakatemia ovat meille tärkeitä sidosryhmiä.

Joukkueemme toivottaa tervetulleeksi kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pelaajat ja toimihenkilöt!

Meitä kannattaa seurata Instassa ja Facessa (@huntersjuniorsU15). Sitä kautta saat varmimmin ajankohtaista tietoa joukkueemme toiminnasta.

   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat