Kiekkokoulu siirtyy Pallokentän ulkokaukaloon!
9.2.2021 13:10 Uutiset / Kiekkokoulu

Ulkojäät kutsuvat!

Koronarajoitukset ovat asettaneet haasteita toimintaamme talven aikana, eikä vieläkään ole selkeitä askelmerkkejä siitä, miten kevätkausi tullaan viemään läpi. Jäähalli saatiin auki alle 12-vuotiaille, mutta Porvoon kaupungin ja Jääkiekkoliiton koronasäännöt rajoittavat toimintaa niin paljon, että emme pysty järjestämään kiekkokoulua normaalisti jäähallissa.

Rajoituksista johtuen kevään kiekkokoulu siirtyy ulkojäille, Pallokentän kaukaloon su 14.2. alkaen, ja se on kiekkokouluun syksyllä tai keväällä ilmoittautuneille ilmainen. Treenaaminen ulkojäillä mahdollistaa sen, että myös vanhemmat pääsevät katsomaan ja olemaan mukana lapsensa harrastuksessa.

Ulkojäillä pakkasraja on -15 °C ja ilmoitamme Jopoxissa viimeistään edellisenä päivänä, mikäli seuraavan päivän kiekkokoulu joudutaan perumaan.

Ryhmäjako:

Ryhmä 1: Ensikertalaiset 2016 ja nuoremmat

Ryhmä 2: 2015 ja 2014 syntyneet sekä vanhemmat (ei U8 joukkueessa olevat)

Ryhmäjakoihin voi tulla muutoksia.

Muutamia tärkeitä asioita:

  • Kevään ulkojäät ovat ilmoittautuneille ilmaisia. Jos olet maksanut jo kevätkauden voit valita, että siirretäänkö maksu syyskaudeksi 2021 vai haluatko että palautamme sinulle rahat. Mikäli haluat että palautamme rahat niin pyydämme lähettämään sähköpostin viimeistään 31.3. otsikolla ”Kiekkokulupalautus” osoitteeseen teemu.karppinen@hunters.fi. Mainitse viestissä pelaajan nimi sekä tilinumero, johon haluat palautuksen maksusta.
  • Jokaisen osallistujan on tärkeää ilmoittautua tapahtumaan Jopoxin kautta, jotta meillä on tarkka lista harjoituksiin osallistuneista. Tämä käytäntö on käytössä jokaisessa seuramme joukkueessa koronarajoitusten vuoksi. Muistakaa ladata Jopox-sovellus puhelimeen, niin ilmoittautumisen voi tehdä helposti, vaikka parkkipaikalla juuri ennen harjoitusten alkua. Jos et pääse kirjautumaan Jopoxiin, niin olethan siitä yhteydessä Teemu Karppiseen.
  • Harjoitusten aikataulut ja päivät voivat muuttua, joten seuratkaa tarkkaan Jopoxia, josta löytyy ajantasaisin tieto. Saamme tietoa jäävuoroista yleensä vain 2 viikkoa kerrallaan ja siksi laitamme niitä Jopoxiin sitä mukaa, kun ne varmistuvat. Aikatauluun tulevat muutokset eivät ole meistä johtuvia.
  • Huomioikaa, että kevään kiekkokoulu on jaettu kahteen ryhmään, joten muistakaa katsoa oman ryhmänne aikataulu.
  • Pallokentällä ei ole pukukoppeja käytössä, joten paikan päälle tullaan varusteet valmiiksi puettuna. Luistimet voi sitoa vaihtoaitiossa, mutta suosittelemme sitomaan ne jo kotona ja tulemaan teräsuojat jalassa paikan päälle.
  • Parkkipaikkoina kannattaa käyttää Linnajoen koulun sekä urheiluhallin parkkipaikkoja
  • Myös ulkojäillä olemme kaikki varusteet päällä, joten ohut kypärämyssy voi olla hyvä laittaa kypärän alle.
  • Jokainen pelaaja tuo oman juomapullon ja huolehtii että siellä on juotavaa.

   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat