Toukokuun seuratiedote
4.5.2020 21:55 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Joukkuetoimintaa voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen

Toukokuun seurakuulumiset – Joukkuetoiminta voidaan käynnistää 1.6.2020

Suomen hallitus on linjannut rajoitusten muutoksista tänään 4.5.2020, ja Suomen jääkiekkoliitto on tehnyt kaikille jäsenseuroille hyvin seikkaperäisen ja selkeän ohjeen kuin seura- ja joukkuetoimintaa voidaan taas käynnistää. SJL:n ohjeistus on kokonaisuudessaan tämän tiedotteen lopussa ja Hunters Juniors ry noudattaa ko. ohjeistusta sellaisenaan.

Seuran johtokunta kokoontui online-kokoukseen 4.5.2020

Seuran johtokunta kokoontui tänäänkuukausikokouksemme verkossa. Kokouksessamme käsittelimme, puhuimme ja päätimme mm. seuraavia asioita:

  • Seuran sääntömääräinen vuosikokous. Johtokunta on päättänyt, että sääntömääräinen vuosikokous siirretään elokuulle (maanantai 17.8.2020 klo 18:00) myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan. Tämä muutos tehdään sen takia, että ko. ajankohtana kokouksen pitäminen tulisi olla mahdollista normaalien kokousjärjestelyiden puitteissa, ja kaikilla halukkailla seuran täysikäisillä jäsenillä olisi mahdollisuus kokoukseen osallistua.
  • Seuran ja joukkueiden taloudellinen tilanne 2019-2020. Seuran tilikausi päättyi 30.4.2020, ja tilinpäätöksen valmistelu käynnistyy pian. Tilinpäätös tullaan julkaisemaan sääntömääräisen vuosikokouksen yhteydessä normaalin käytännön mukaan.
  • Seuran ja joukkueiden budjettiprosessi 2020-2021. Joukkueiden budjetointitakaraja on 31.5.2020. Muistutamme jo tässä vaiheessa joukkueita kartoittamaan ensi kauden pelaajamäärät asap, sekä huomioimaan alkusyksystä tulevat seuramaksuvelvoitteet ensi kauden osalta. Jääharjoittelun osalta suunnittelemme niin, että jääharjoittelu alkaa normaalisti elokuun alussa.
  • Seuran kiekkokauden 2019-2020 päättäjäiset. Hunters Juniors Gaala Live pidetään tiistaina 19.5. klo 18:30 alkaen. Parhaillaan on käynnissä toisen kierroksen äänestys, ja kategorioiden voittajat sekä joukkueiden tsempparit sekä ahkerimmat harjoittelijat julkaistaan Gaalassa. Seuraa Hunters Juniorsin Instaa ja Facebookia jossa Gaalan linkki ja ohjeet julkaistaan ensi viikon aikana!
  • Peliasut 2020-2021. Peliasujen osalta joudumme odottamaan vielä yhden viikon jotta voimme tehdä päätöksen ensi kauden toimittajasta. Vaihtoehdot ovat nykyinen Jer53y sekä uutena CCM. Joukkueille ensi kauden peliasupäätös kerrotaan viimeistään maanantaina 11.5.2020.
  • Pelipassit 2020-2021. Pelipassien lunastus uudelle kaudelle on käynnistynyt Suomisportissa. Joukkueiden tehtävä on huolehtia ja varmistaa, että jokaisella pelaajalla ja tarvittavilla toimihenkilöillä on voimassa oleva pelipassi viimeistään elokuun alkuun mennessä hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua. Huom! Muistakaa valita seuraksi Hunters Juniors ry (ei Porvoon Hunters ry)
  • Joukkueharjoitusten käynnistäminen poikkeusolosuhteissa. Joukkueet voivat käynnistää joukkueharjoitukset aikaisintaan ma 1.6.2020 alkaen ao. SJL:n ohjeistusta noudattaen:

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/it...

Toivomme, että edellä mainitut ohjeet käydään / toimitetaan jokaisen perheen vanhempien tietoon toukokuun aikana. Lisäksi jokaiselle pelaajalle tulee antaa mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun myös 1.6.2020 jälkeen 1.8.2020 asti, mikäli pelaajan perheessä on esim. korkean riskiryhmän perheenjäsen.

Teemu Karppinen kutsuu joukkueiden vastuuvalmentajat Teams-palaveriin jossa hän käy joukkueiden valmentajien kanssa yhteiset pelisäännöt läpi kesäkuun käynnistykseen liittyen.


Pidetään toisistamme ja itsestämme huolta, sekä autetaan seurakaveria kaikessa missä voidaan.

Hunters Juniors ry

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Toukokuu   »