Hunters Juniors keskeyttää seura- ja joukkuetoiminnan toistaiseksi
12.3.2020 22:30 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisy vaatii merkittäviä toimenpiteitä

Hunters Juniors ry keskeyttää toistaiseksi seura- ja joukkuetoiminnan

Liittyen koronavirukseen (COVID-19) ja sen ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin Suomessa ja Porvoossa, seuramme johtokunta on tänään päättänyt keskeyttää seura- ja joukkuetoiminnan toistaiseksi.

SJL ei ohjeista seurojaan suoraan keskeyttämään harjoittelua, vaan antaa päätösvallan ja -vastuun seuroille. Hunters Juniors ry haluaa reagoida asiaan riittävän konkreettisesti ja merkityksellisesti, sekä noudattaa samanlaista linjausta mm. PSS:n ja FCFJ:n kanssa.

Lisätietoa SJL:n tiedotteesta:

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4648-koronavirus-lopettaa-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-kauden-myos-alle-16-ja-17-vuotiaiden-kotimaan-maaottelut-peruttu

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joukkueiden yhteistapahtumat perutaan harjoittelun ja pelien osalta. Kiekkokoulu ja Easy Hockey loppuu tämän kauden osalta. Porvoon kaupungin liikuntapalvelut eivät peri tilavuokria urheiluseuroilta peruutetuista vuoroista.

Samassa yhteydessä myös seuran kauden päättäjäiset ma 20.4.2020 perutaan. Palaamme erikseen kuinka huomioimme kauden aikana menestyneet, tsempanneet ja säväyttäneet pelaajat, toimihenkilöt sekä joukkueet.

Hunters Juniors ry

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Toukokuu   »