Seuratiedote 16.3.2020
16.3.2020 21:17 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Seura- ja joukkuetoiminnan keskeytyksen käytännön vaikutukset ja ohjeistus

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia (COVID-19). Koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiassa pisaratartuntana lähikontaktissa. Itämisaika eli aika altistumisesta ensioireiden alkuun on arvion mukaan noin 2–12 päivää, keskimäärin noin 4–5 päivää. Tauti on edennyt pandemiaksi eli kaikki maat ovat nyt epidemia-aluetta. Matkustamista ei suositella edes Suomen sisällä, ja kaikkea laajempaa kokoontumista tulee välttää. Valmiuslain käyttöönottoa valmistellaan ja se astuu tiedotuksien mukaan voimaan 17.3.2020.

Neuvomme toimimaan THL:n ohjeiden mukaisesti ja seuraamaan tilannetta THL:n sivulta.

Kuinka toimimme seurassamme poikkeustilanteessa?

Seuran ja joukkueiden järjestämä harjoittelu- ja pelitoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Muun muassa Jäähallit, useiden muiden kaupungin liikuntatilojen ohella, ovat sulkeutuneet tänään toukokuun loppuun asti. Jäähalli aukeaa seuraavan kerran suunnitelman mukaan elokuun alussa kaudelle 2020-2021.

Tällä hetkellä seuramme valmentajat aloittavat valmistelemaan pelaajille ohjelmaa omatoimiseen ja itsenäiseen harjoitteluun valmennuspäällikkö Teemu Karppisen johdolla. Tulemme keskittymään omatoimisen harjoittelun suosituksissa sellaiseen toimintaan jota voi harjoittaa kotiolosuhteissa.
Omatoimiset harjoitusohjelmat ovat vastuuvalmentajilla valmiina n. viikon kuluttua, ja vastuuvalmentajat jakavat ne pelaajille.

Omatoimisesta harjoitusohjelmasta lisätietoja antaa oman joukkueesi vastuuvalmentaja tai Teemu Karppinen (teemu.karppinen@hunters.fi / p. 040-775 9141).

Hunters Juniors muistuttaa, että kaikenlainen usean henkilön kokoontuminen ei ole suositeltavaa tässä poikkeustilanteessa, ja kenenkään ei tule harjoitella omatoimisesti edes lievästi kipeänä tai toipilasaikana.

Poikkeustilanteen vaikutus seuran ja joukkueiden talouteen

Seuratoiminta- ja jäsenmaksu kattaa koko kauden. Seuratoimintamaksulla katetaan mm. valmennuspäällikön ja toiminnanjohtajan palkka/palvelukorvaus, tilitoimiston palvelut, netti- ja Jopox-palvelun kiinteät maksut. Emme tällä hetkellä suunnittele esim. valmennuspäällikön lomauttamista. Pidämme toimintavalmiuden ja -kyvyn yllä, ja näin ollen emme muuta tai pienennä seuratoiminta- tai jäsenmaksua. Luonnollisesti karsimme seuratasolla kaikki ylimääräiset kulut ja investoinnit poikkeustilanteen ajaksi, sekä toiminnanjohtajan palvelujen korvauksista on sovittu pidempi maksuaika seuran talouden turvaamiseksi poikkeustilanteen ajaksi.

Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 15.6.2020 (normaali kokous tai online-kokous tilanteesta riippuen). Tuossa yhteydessä arvioimme kokoukseen osallistuvien jäsenten kesken kauden 2020-2021 osalta mahdollista seuratoimintamaksun tilapäistä kompensointia kevään 2020 poikkeustilanteen osalta.

Joukkueille suosittelemme keskeyttämään kuukausimaksut huhtikuun alusta lähtien toistaiseksi joukkueen tämän hetkinen taloustilanne huomioiden. Hunters Juniors seuraa tilannetta aktiivisesti, ja tiedotamme erikseen kun normaaliin toimintaan voidaan taas palata.

Teemu Karppinen lähettää kaikille vastuuvalmentajille ja joukkueenjohtajille kutsun Teams online-kokoukseen torstai 19.3. klo 18:30 alkaen. Tässä kokouksessa on mahdollisuus keskustella asioista, sekä seura tulee antamaan ohjeita lähiviikkojen toimenpiteistä, mitä joukkueiden johtoryhmiltä odotetaan mm. ensi kauteen liittyen.

Toivomme koko Hunters Juniors -yhteisölle voimaa ja yhteistyötä mennä tästä poikkeuksellisesta ajasta yhdessä yli. Pidetään toisistamme ja itsestämme huolta, sekä autetaan seurakaveria siinä missä voidaan.

Hunters Juniors ry

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Toukokuu   »