Huhtikuun seuratiedote
8.4.2020 12:53 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Valmistautuminen ensi kauteen on käynnissä poikkeusajoista huolimatta

Huhtikuun seurakuulumiset – valmistautuminen ensi kauteen on käynnissä

Vaikka elämmekin erittäin poikkeuksellisia ja monella tapaa haastavia aikoja, jääkiekkoseuran ja -joukkueiden valmistautuminen ensi kauteen on alkanut, ja valmistautumisen vauhti kiihtyy lähiviikkoina. Olen ilahtunut ja tyytyväinen kun näen sosiaalisen median välityksellä meidän junioreita harjoittelemassa omatoimisesti asiaankuuluva pilke silmäkulmassa. Hienoa pelaajat! Ja tiedän myös, että pelaajia ohjeistaa ja kannustaa eteenpäin joukkueiden valmennustiimit, joten iso kiitos kuuluu myös jokaisen joukkueen valmennustiimeille! Kiitos myös vanhemmille kun jaksatte kannustaa lapsia omatoimiseen liikuntaan ja harjoitteluun! Ajat eivät ole helpot, ja meillä kaikilla on varmasti tahoillamme paljon mietittävää ja huolehdittavaa.

Seuran johtokunta kokoontui online-kokoukseen 6.4.2020

Johtokuntatyöskentely on siirtynyt myös etätyöhön maaliskuun aikana, ja eilen pidimme kuukausikokouksemme verkossa. Kokouksessamme käsittelimme, puhuimme ja valmistelimme seuraavia asioita:

  • Seuran ja joukkueiden taloudellinen tilanne 2019-2020. Seuran tilikausi päättyy 30.4.2020, ja hyvin pian meillä on tiedossa tämän vuoden lopullinen toteuma. Tilinpäätös tullaan julkaisemaan sääntömääräisen vuosikokouksen yhteydessä normaalin käytännön mukaan.
  • Seuran ja joukkueiden budjettiprosessi 2020-2020. Asetimme itsellemme seuratason budjettiasioissa takarajaksi 27.4. Luonnollisesti joukkueiden budjetointi on erittäin suorassa linkissä seuran budjetointiin, joten mahdolliset hienosäädöt ja mm. lisätulotarpeet on arvioitava joukkueiden budjetoinnin jälkeen. Muistutamme jo tässä vaiheessa joukkueita kartoittamaan ensi kauden pelaajamäärät asap, sekä huomioimaan alkusyksystä tulevat seuramaksuvelvoitteet ensi kauden osalta. Toiminnan käynnistymisen osalta suunnittelemme niin, että jääharjoittelu alkaa normaalisti elokuun alussa.
  • Seuran kiekkokauden 2019-2020 päättäjäiset. Valmistelemme pienryhmässä täysin uutta mekaniikkaa ja tapaa järjestää kauden päättäjäiset vallitsevat olosuhteet huomioiden. Uudella ja interaktiivisella tavalla yritämme myös luoda yhteisöllisyyttä jäsentemme välille, koska sitä ei näinä aikoina ole kovin helppoa toteuttaa. Arviomme mukaan päättäjäistapahtuma pidettäisiin viikolla 21 live streaminä. Palaamme aikatauluun kun mekaniikka on luotu ja testattu toimivaksi.
  • Peliasut 2020-2021. Vallitsevan tilanteen takia pyydämme uusia tarjouksia peliasuista ja päätämme 4.5. kokouksessamme kenen toimittajan peliasuilla etenemme ensi kauteen. Huomioimme luonnollisesti vallitsevan taloudellisen epävarmuuden peliasujenkin osalta.
  • 2013 ikäluokan perustamiskokous. Sovittiin, että ko. ikäluokan varsinainen perustamiskokous pidetään jäähallilla kun olemme palanneet normaaliin toimintamalliin.
  • Seuran kauden aloitusleiri. Kauden aloitusleiri tullaan pitämään Porvoossa mikäli koronatilanne ja olosuhteet sen mahdollistavat. Arviomme mukaan tiedämme juhannukseen mennessä, voidaanko leiri järjestää. Mikäli voidaan, ilmoittautuminen leirille avataan välittömästi em. tiedon jälkeen.
  • Harjoittelu poikkeusolosuhteissa. Seura kehottaa joukkueita edelleen välttämään pelaajien yhteisiä kokoontumisia esim. omatoimiseen harjoitteluun. Mitä tiukemmin maltamme ja jaksamme pitää tästä suosituksesta kiinni, sitä enemmän tuemme yhteiskunnan mahdollisuutta palata normaaliin tilanteeseen.
  • Seuran sääntömääräinen vuosikokous. Vuosikokous on kalenteroitu pidettäväksi 15.6.2020. Emme vielä pysty sanomaan, voiko ko. ajankohtana kokoontua normaalisti. Yhdistyksen säännöt (PRH:ssa olevat) eivät mahdollista etäkokouksen järjestämistä. Tämän johdosta otamme lisäaikaa 4.5.2020 asti päättää, että voimmeko pitää kokouksen 15.6. vai siirretäänkö se elokuulle joka on vielä sääntöjen mukaan mahdollista.

Toivon edelleen koko Hunters Juniors -yhteisölle voimaa ja yhteistyötä mennä tästä poikkeuksellisesta ajasta yhdessä yli. Pidetään toisistamme ja itsestämme huolta, sekä autetaan seurakaveria kaikessa missä voidaan.

Hunters Juniors ry

Juha Aaltonen, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi

p. 040 - 558 0609


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Toukokuu   »