EA-koulutus pidettiin 29.8.
30.8.2019 8:01 Toiminta / Pääsivusto

Tomi Wiiala piti joukkueiden toimihenkilöille suunnatun EA-koulutuksen

Ilahduttavan moni joukkue oli edustettuna eilisessä ensiapukoulutuksessa, kun koulutuksen vetäjä Tomi Wiiala kävi läpi nimen omaan jääkiekossa korostuvien loukkaantumisien ja vammojen ensiapuohjeita, ja toimihenkilöiden tehtäviä niiden sattuessa.

Koulutuksen materiaali on ladattu materiaalipankkiin ja toivon että jokaisessa joukkueessa siihen tutustutaan ja palautetaan mieliin oikea menettely mahdollisissa loukkaantumistilanteissa.

Lisäksi alle on poimittu materiaalista joukkueen huolto- ja ensiapupakkien tärkeimmät EA-välineet:

* Kumi- tai suojahanskoja, Vaate/varustesakset, sidostarpeita, paineside, Mitella-kantoside, teippiä, puhdistusaine, laastareita, Buranaa ja tyhjiä pakastepusseja jääpussien tekoa varten

Puhuimme koulutuksessa toimihenkilöiden kesken myös siitä että ottaisimme yhdessä seuramme joukkueiden järjestämissä otteluissa ja etenkin turnauksissa ensiavun ja sen järjestämisen kunnia-asiaksemme, ja hoitaisimme sen ensiluokkaisella tavalla. Huolehditaan siis että esim. turnausvieraiksemme saapuvat joukkueet tietävät missä sijaitsee turnauksen ensiapupiste ja tälle pisteelle jatkuva päivystys ensiaputaitoisen henkilön / henkilöiden toimesta.

Kiitos Tomille ammattitaitoisesta koulutuksesta ja uhraamastasi ajasta erittäin tärkeän asian puolesta!

   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat