Talkootöitä tarjolla elokuvatuotannossa Porvoossa 19.-24.8.2019
Julkaistu: 07.08.2019 00.00

Talkootöitä tarjolla elokuvatuotannossa Porvoossa 19.-24.8.2019

Tuotantoyhtiö Snapper Films kuvaa vanhassa Porvoossa ma. 19. - su. 24.8.2019 koko perheen elokuvaa, jossa teemana mm. ystävyys ja kiusaaminen. Tuotantoyhtiö hakee talkooväkeä kuvauspäiviksi mm. ohjaamaan liikennettä sekä yöaikaan ns. yövahtiin kalustoon osalta. Mikäli joukkuettanne kiinnostaa olla mukana talkoissa, niin olethan yhteydessä mahd. pian Kalle Alaseen 0400 364462 tai kalle.alanen@havenporvoo.fi, joka koordinoi talkooprojektia tuotantoyhtiön kanssa. Talkootöiden korvauksesta sovitaan vielä erikseen tuotantoyhtiön kanssa, mutta mistään todella isoista summista ei ole kysymys. Talkoisiin haetaan n. 10-15 hengen porukkaa, joka koostuisi täysi-ikäisistä henkilöistä.

Tässä vielä Snapper Filmsin viesti aiheeseen liittyen:

Etsimme talkooväkeä:

- kuvauspäiville esim. liikennettä ohjaamaan

- yövahdeiksi ajalle ti 20. - pe 23.8. (n.klo 20-07)

Molemmissa hommissa olisi hyvä olla täysi-ikäinen ja ainakin liikenteen ohjauksessa myös ajokortillinen. Raavaille roudaajillekin voisi olla jossain kohtaa käyttöä. :)

Talkoolaisille tarjoamme elämysten lisäksi päivän mittaan kahvia ja pientä purtavaa ja pitkän päivän tekeville myös lounaan. Talkooväki on vakuutettu.

Mikäli seurastanne tulisi joku isompi kompakti porukka vaikka useammaksi päiväksi tai varsinkin hoitamaan yövahtivuoroja, niin voisimme maksaa seuralle/joukkueelle jonkin pienen korvauksen. Yövahtivuorossa olisi hyvä olla 2 ihmistä. Ja jos haluatte jakaa ajan vaikka puoliksi eli vaihtaa henkilöitä esim. klo 02, niin sekin toimii. :)

Talkoohommiin voi tulla päiväksi tai vaikka koko viikoksi. Päivän voi myös jakaa puoliksi kaverin kanssa.

Tuotantoyhtiömme on tosiaankin Snapper Films ja aiempiin tuotantoihimme kuuluu mm. rakastettu ja yli 100 maassa nähty Joulutarina. Ohjaajana on Juha Wuolijoki. Elokuvan nimeä ei vielä ole julkistettu, mutta kyseessä on koko perheen elokuva, jonka teemoja ovat mm. ystävyys ja kiusaaminen. Pääosissa nähdään tunnettuja näyttelijöitä ja nuoria lupauksia. Kuvaajamme ovat Suomen huippuja.



Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo