B2 Final four - Finaaliin!
Julkaistu: 31.03.2019 00.00

B2 mestiksen final four ottelut aloitettiin tänään Peurungassa. Panter-Jyp peli ratkottiin jatkoajalla ja alkupelin altavastaajana ollut Panter otti voiton JYPstä tekemällä4-3 maalin ajassa 62:45 ja näin Panter jatkaa finaaliin.

Hunters-KJT-peli venyi vielä pidemmäksi ja ratkottiin voittolaukauskilpailussa. Huntersin alkupelin otteet eivät kestä kirjallista toistoa enempää kuin, että kaksi erää räpiköitiin ja edes Casper Liljan kavennusmaali ei saanut joukkuetta heräämään vaan vasta kolmannen erän alkuun pää, joukkue ja peli saatiin koottua. Tuolloin tilanne oli jo 1-2 KJT. lle, mutta Wulffin tasoitusmaalin jälkeen peliote parani ja peliajan päättyessä tilanne oli 2-2. 5minuutin jatkoaika pelattiin ilman tapahtumia ja näin peliä jatkettiin voittolaukauskilpailuun. Tänään Huntersin pelin ratkaisijat olivat koko pelin varmasti pelannut maalivahtimme Eetu Hyypiä sekä voittolaukauskilpailun viidennellä kierroksella ratkaisumaalin/pelin toisen maalinsa tehnyt Aaro Wulff!! Voittolukemat huntersille 3-2!!!

Tässä tapahtumat vielä tarkemmin

MAHTAVAA Hunters ! Finaali sunnuntaina klo 1230 Panteria vastaan. Seuraa meitä tulospalvelussa ja kannusta voittoon!!