Sean Bergenheim Hunters Juniors ry:n kummiksi
5.2.2019 7:56 Uutiset / Pääsivusto

Sean Bergenheim

Hunters Juniors saa kovan vahvistuksen taustajoukkoihin, kun Sean Bergenheim, 34 on lupautunut seuramme kummiksi. Nykyään Telian Liiga-asiantuntijana toimiva Sean pelasi mittavalla peliurallaan mm. 506 NHL-ottelua, 116 AHL-ottelua ja hän saavutti uransa aikana seitsemän MM-mitalia, CHL:n mestaruuden sekä Liigamestaruuden.

Seanin rooli seuran kummina tulee sisältämään junioreiden tapaamisia muutaman kerran vuodessa, sekä hänen kokemuksensa tuo arvokasta näkemystä jääkiekkoilun tilasta. Tästä osaltaan on suuri apu kun seura miettii tulevaisuuden kehityssuuntaa sekä porvoolaisen juniorikiekkoilun painopistealueita.

”Tämä on hieno asia porvoolaiselle juniorijääkiekkoilulle ja sen kehittymiselle”, iloitsee Hunters junioreiden puheenjohtaja Juha Aaltonen. ”Olemme innoissamme ja kiitollisia saadessamme taustalle kummiksi erittäin miellyttävän persoonan sekä kiistattoman jääkiekkoammattilaisen joka selvästi välittää ja on kiinnostunut lasten harrastamisesta”

Sean Bergenheim kommentoi asiaa seuraavasti:

“Porvoon Huntersin toiminnan tukeminen on mieluisa asia minulle koska haluan jatkossa painaa duunia lastemme harrastusmahdollisuuksien parantamisen puolesta. Urheilu on ollut osa elämääni aina ja haluan, että jokainen lapsi joka haluaa harrastaa, myös saa harrastaa ja ettei perheen taloudellinen tilanne tai esimerkiksi jääajan puute sitä estäisi.

Kaikista ei tule ammattiurheilijoita, mutta sen tiedän, että kaikki voivat kokea jääkiekon ja muun urheilun kautta hienoja asioita. Huntersin toiminta on hyvällä mallilla. Kun joukkueen ja organisaation vetäjät välittävät näin paljon, ovat lapset hyvissä käsissä."


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat