Hauskaa ja rauhallista Joulua sekä menestystä pian alkavaan vuoteen 2019!
21.12.2018 16:21 Uutiset / Pääsivusto

Tekemisen meininkiä on hieno seurata

Pian on aika sammuttaa jäähalleista valot muutamaksi päiväksi ja vetäytyä viettämään joulun aikaa kukin omalla tyylillään ja omine perinteineen. Haluan kiittää kaikkia Hunters Juniors -seuran pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia, ja tietenkin joukkueiden sekä seuran tukijoitamme syyskiekkokaudesta!

Vasta verrattain lyhyen puheenjohtajakauteni aikana olen saanut tavata ja jutella monen seuramme jäsenen kanssa, niin pelaajan kuin toimihenkilönkin. Nämä kohtaamiset ovat olleet tärkeitä, jotta tiedämme missä tänään menemme seurana, ja mihin suuntaan alamme alkuvuonna yhdessä rakentamaan seuraavan vuosien painopistealueitamme. Laaja joukko seuramme toimihenkilöitä tulee toivottavasti osallistumaan nykytilanteen kartoitukseen tammi-helmikuun aikana.

Porvoon jäähalleilla aikaa viettäessä tapaa ja kuulee paljon intohimoa, näkemystä ja pyyteetöntä vapaaehtoistyötä lastemme hyväksi. On täysin selvää että ilman tekijöitä ei tule tekojakaan. On myös tervettä olla asioista eri mieltä, koska mielestäni eriävä mielipide aiheuttaa keskustelua ja asioiden tarkastelua, ja tuo lopulta paremman lopputuloksen. Kannustan kaikkia olemaan aktiivisia seuramme ja sen myötä joukkueiden kautta lastemme asioista. Samalla toivon myös yhteiseen suuntaan kulkemista; kun asioista on keskusteltu riittävästi ja päätös on tehty, kuljetaan välittömästi sen jälkeen samaan suuntaan yhtenä rintamana. Vain sillä tavalla voimme kehittää seuraamme ja ottaa uusia askeleita eteenpäin.

Tärkein asia näiden reilun kolmen kuukauden aikana on kuitenkin ollut nähdä kuinka positiivisia ja lätkähenkisiä meidän pelaajamme ovat ikäluokasta riippumatta! Jäähallilla kuuluu kulkea sopiva pilke silmäkulmassa ja kaukalossa 100 lasissa. Tätä lätkäasennetta tapaa poikkeuksetta joka kerta kun astuu halliin sisään! Tulkaa pelaajatkin vaan rohkeasti juttelemaan ja heittämään huulta, teidän päivän fiilis on myös tärkeää tietää.

Yhteistyö Hunters Edustuksen sekä Porvoon Taitoluistelijoiden kanssa on myös hyvällä mallilla ja kuljemme samaan suuntaan esim. jäähalliasian suhteen. Kiitos siis myös näille tärkeille sidosryhmille seuramme puolesta.

Haluan toivottaa sinulle koko johtokunnan puolesta mitä parhainta Joulua.

Hallilla nähdään ensi vuonnakin!

Juha Aaltonen

Puheenjohtaja


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat