Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu alkaa lauantaina 5.3.
Julkaistu: 27.01.2022 16.28

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu alkaa lauantaina 5.3.

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu alkaa lauantaina 5.3. Porvoon nuorisojäähallissa.

Ilmainen luistelu- ja ringettekoulukurssi on tarkoitettu 2013-2018 syntyneille tytöille. Jaamme lapset vähintään kahteen ryhmään, jotta harjoittelu on kaikille mielekästä. Nyt on siis loistava mahdollisuus tuoda perheen eri ikäiset siskokset harrastamaan samaan aikaan!

Keväällä 2022 järjestetään tytöille neljän kerran kurssi (5.3, 12.3, 19.3 ja 26.3), joka on täysin ilmainen! Jokainen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Tytöt saavat lainaksi ringettemailan.

Ringettekoulun vuoro on lauantaisin klo 17.15-18.15 Porvoon nuorisojäähallissa. Luistelu- ja ringettekoulukurssin toiminnasta vastaa Ira Merivaara.

Varusteet, joita tarvitsee mukaan ovat: luistimet, kypärä, kaulaa suojaava vaate ja hanskat, jotka suojaavat käsiä. Riittävästi päälle, jotta jäällä touhuaminen on lapselle mukavaa.

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle varsinkin lasten kanssa, jotka tarvitsevat alkuun jäällä vielä tukea. Jos olet halukas tulemaan ohjaajaksi luistelu- ja ringettekouluun, niin laitathan siitä tietoa sähköpostiin ira.merivaara@gmail.com tai ilmoita se paikan päällä Iralle.

Huomioimme toiminnassa sen hetkiset koronarajoitukset ja olemme teihin vielä erikseen yhteydessä ohjeistuksista lähemmin.

Lisätietoa ringettekoulusta saa Ira Merivaaralta - ira.merivaara@gmail.com tai 050-5282505

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo