Nollaseiskojen A-peliryhmä viikonloppuna ykkönen!
Julkaistu: 08.04.2019 00.00

Nollaseiskojen A-peliryhmä viikonloppuna ykkönen!

Nollaseiskojen (E1) kevät aloitettiin kotiturnauksella Porvoossa viikko sitten, eikä kumpikaan peliryhmistä AAA tai AA- yltänyt mitaleille saakka. Meno oli kuitenkin aivan toinen Espoossa menneenä viikonloppuna, kun molemmat peliryhmät napsivat voittoja alkusarjan peleissä.

Kolmipäiväinen Kajon Taksi -turnaus pelattiin kolmessa eri jäähallissa ja osallistuvia joukkueita oli yhteensä huikeat 46 ja kaikilla kolmella tasolla. AAA ryhmä sai vahvistuksia Imatralta Ketterä Junioreista ja tällä ryhmällä päästiin turnauksessa sijalle 8. A ryhmä sen sijaan näytti olevansa parasta A ryhmää ja vei koko turnauksen voiton ja marssi kullat kaulassa kotiin! Tiukkaa kamppailua käytiin A-lohkossa mm. Abu Dhabin Gulf Heatin ja Paraisten ParSportin kanssa. B-lohkon selkeä ykkönen Kiilat Hockey kaatui finaalissa lukemin 6-2. Maalipörssin kolmoseksi itsensä löi Alex Färlin 12 maalilla. Molemmat veskat Artur Männing (3.) ja Ilja Siimekselä (4.) torjuivat hienosti ja olivat maalivahtien top vitosessa. Onnea vielä koko joukkueelle!

Ensi viikonloppuna kevään turnausputki jatkuu Imatralla Holiday Club Saimaa -turnauksessa. Mennään uimaan, moikkaamaan Imatralaisia pelikavereita ja pokkamaan pystit kotiin!


Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo