D06 kävi Turussa kauden päätteeksi
15.4.2019 19:01 Uutiset / D2-06

D06 Turussa

Hunters 06 on perinteisesti kauden päätteeksi lähtenyt reissun päälle ja osallistunut johonkin kevätturnaukseen. Parina aikaisempana vuotena suuntana on ollut Ruotsi. Tänä vuonna suuntasimme kohti Turkua ja osallistuimme perinteiseen Turkuturnaukseen, joka järjestettiin jo 35:ttä kertaa. Matkaan lähdettiin kahdella joukkueella, keltaiset osallistuivat A-turnaukseen ja siniset AA-turnaukseen. Turnaushallina oli Varissuon jäähalli, joka sijaitsee 40 m maan alla olevassa kallioluolassa. Luolasta löytyy 2 kenttää ja kuntosali sekä kahvio. Majoituspaikaksi valikoitui Turun kylpylä.

Lauantaina molemmat joukkueet tahkoivat kolme ottelua. Siniset veivät voiton kaikissa peleissään. Keltaisten otteet eivät olleet yhtä vakuuttavia, lauantain matseista maalihanat aukesivat vasta illan viimeisessä ottelussa, tuloksena kolme tappiota.

Ensimmäisen turnauspäivän jälkeen hotelli ja kylpylä odottivat ja iltaa vietettiin rennommissa merkeissä. Sunnuntaina sinisiä odotti välierät ja keltaiset jatkoivat oman lohkonsa keskinäisellä ottelulla samaan aikaan.

Sinisten välierä GrIFK white vastaan käynnistyi nihkeästi mutta kun maali löytyi ensimmäisen kerran, sen jälkeen se löytyi kaiken kaikkiaan 5 kertaa ja välieristä voitto. Edessä siis finaali. Samaan aikaan keltaiset tahkoivat oman lohkonsa viimeistä peliä. Maalinteossa oli ollut haasteita edellisenä päivänä, ja nihkeää se oli sunnuntainakin. Lopulta TPS upit vei pelin 2-4 ja keltaista joukkuetta odotti A tason jumbofinaali.

Keltaisten turnauksen viimeisessä ottelussa vastaan asettui TuK-V vihreä eli paikallisseura Turun kisaveikot. Turkulaiset siirtyivät nopeasti 0-3 johtoon ja peli näytti jo pelatulta. Hunters keltainen kuitenkin kiristi tahtia ja pääsi jo maalin päähän 2-3. Aika kuitenkin kävi vähiin. Kun TuK-V vielä viime minuutilla teki 4 maalinsa, keltaisille jäi käteen lohkonsa viimeinen sija.

Tappiosta toivuttuaan keltaiset siirtyivät katsomon puolelle kannustamaan joukkuekavereitaan sinisessä tiimissä. Siniset kohtasivat finaalissa Team England:in eli Englannista saapuneen Select joukkueen, jossa oli pelaajia ympäri Englantia.

Finaalista tulikin kunnon jännitysnäytelmä, jota värittivät jäähyt ja Englantilaisten tapa jäädä jään pintaan makaamaan taklausten jälkeen. Tämä pitkitti peliä ja lukuisat jäähyt söivät sinisen joukkueen omaa peliä. Kovaa pelasi englantilaisetkin, jäähyjä oli siis molempiin suuntiin. Team England oli 1-0 johdossa ensimmäisen erän päättyessä. Huntersin maalia saatiin odottaa toisen erän loppupuolelle. Kauaa ei tasoitusta kuitenkaan ehditty juhlia, kun englantilaiset saivat kiekon etukulmasta sisään ja lukemiksi 2-1. Peli oli tasainen ja kaikki mahdollisuudet kultaan löytyivät. Tällä kertaa voiton kuitenkin vei Team England maalin erolla. Kotiin tuomisiksi kaulassa siis hopeiset mitalit.

Pitkä kausi on takanapäin. Edessä kesätreenit ja valmistautuminen uuteen kauteen. Tämä jengi on ehtinyt tahkoa yhdessä jo monta kautta, monet kiekkokoulusta lähtien. Paljon on nähty ja koettu. Ylä-ja alamäkiä mutta niin myös ilon ja onnen hetkiä. Nyt on edessä muutoksia ja uusia tuulia.

Lätkä on huippu harrastus!


   
Lisää uutisia
D2-06
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat