Nollaneloset Lions Cup AA+ turnauksessa
5.8.2018 21:34 Uutiset / C2

Hunters ja kanadalainen Cowboys yhteiskuvassa pelin jälkeen

Nollaneloset pelasivat kauden ensimmäiset pelit Lions Cup AA+ -turnauksessa Riihimäellä. Ensimmäisenä vastaan tuli finaaliin ylivoimaisesti marssinut ja turnauksen voittanut Seinäjoen Kiekkokerho. Pohjanmaalaiset näyttivät, että kiekkoa voi pelata vauhdikkaasti heti elokuun alussakin. Osa Huntersin pelaajista laittoi tähän peliin luistimet jalkaan ensimmäisen kerran kevään jälkeen ja lopuilla alla oli erinnäinen määrä Huntersin leirijäitä alkuviikolta. Kiekkokarhut veivät pelin 6-0. Pelin kulkua kuvaa, että me saimme 40 minuutin aikana 6 kiekkoa kohti vastustajan maalia, pelin pyöriessä muuten meidän päässä.

Perjantain iltapelissä vastaan asettui odotettu uusi tuttavuus Kanadasta. Menimme aika nopeasti 2-0 johtoon. Sitten vaihtopenkillä kuului klassinen kommentti, eihän nämä nyt niin hyviä olekaan ja pikkuhiljaa kanadalaiset ottivat jäällä kuskin paikkaa itselleen. Vauhdikas ja vaiherikas ottelu päättyi pistejakoon maalein 4-4.

Aikaisin lauantai aamuna vastaan asettui BJR. BJR pelasi tuttua vauhdikasta kiekkoa johon pystyimme aika hyvin vastaamaan. BJR sai tehtyä maalin ajassa 36:29. Roni Tikka tasoitti pelin iskemällä oman riparinsa vastustajan maaliin viisi sekunttia ennen päätössummeria. Pistejako oli taas edessä tuloksella 1-1. Laukauksissa jäimme edelleen kauas vastustajasta, niiden ollessa 16-30 pelin päättyessä.

Välierään vastaamme asettui HyRi. Peli oli tiukka taisto jossa jokainen pelaaja laittoi kaiken peliin. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 ja edessä oli voittolaukauskilpailu, joka oli kerrasta poikki säännöllä. Ainoana meistä voittolaukauksissa onnistui toisena laukonut Ukko Järvinen, joka teki maalin myös itse pelissäkin. Neljännessä parissa ottelu ratkesi, kun meidän laukoja ampui yli ja HyRin pelaaja onnistui. HyRi puolivälieriin Seinäjokea vastaan ja me sunnuntaina pelaamaan sijoista 5-6.

Sunnuntain sijoituspelissä vastassa oli vanha tuttu Karhukissat. Tasaisessa pelissä me onnistuimme paremmin maalinteossa ja ottelu päättyi meille 4-1. Sijoituksemme siis 5.

Pelaajien ja joukkueen kehitys kolmen päivän aikana oli huikea. Ei ainuttakaan joukkuejäätä kesätauon jälkeen, kuitenkin vain yksi peliaikatappio viidessä pelissä, oli vähintäänkin kelpo suoritus. Turnaussivun tilastointi oli vailinaista, joten mainitaan pistenikkarit ilman lukuja: Veeti tehokkaimpana, Roni T, Rony, Kassu, Robin, Aleksi sekä Ukko ja maalissa kiekkoja tehokkaasti torjui Kiia.


   
Lisää uutisia
C2
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat