Julkaistu: 15.12.2013 00.00

Kausijulkaisu

Hunters 00

Hunters 00-joukkue perustettiin vuonna  2007. Joukkueessa pelasi kaudella 2011-12 vielä 26 pelaajaa. Kaudelle 2012-13 lähdimme kuitenkin ainoastaan 15 omalla pelaajalla ja kolmella maalivahdilla, mutta kiitos hyvän yhteistyön naapuriseura LJK:n ja omien 01-juniorien kanssa palasimme kahdella yhteisjoukkueella AAA aluedivisioonaa ja AA sarjaa.

Hyvän menneen kauden jälkeen keväällä 2013 joukkueesta muutama pelaaja päätti lähteä hakemaan harjoittelu- ja pelipaikkaa pääkaupungista. Kolme ykköskentän pelaajaa saivat kutsun josta eivät pystyneet kieltäytymään ja siirtyivät kuuluisempaan seuraan kehittymään. Todennäköisesti tästä johtuen vielä kolme muutakin pelaajaa vaihtoi seuraa saadakseen varmuudella pelata tarpeeksi korkealla sarjatasolla. Kun vielä yksi lopetti eikä toisessa seurassa pelaavalle tytölle saa kaksoisedustusta niin kaudelle 2013-14 joukkueeseen jäi enää listoille seitsemän pelaajaa ja kaksi maalivahtia.

Joukkue tekee tällä kaudella hyvää yhteistyötä oman seuran 01- ja 99-ikäryhmien ja tyttöjen kanssa ja harjoittelee jäällä noin 4 kertaa viikossa. Pelaamme eteläisen alueen D1 AA- sarjaa.  Harjoituspelien ja sarjapelien perusteella joukkue pärjää pelillisesti kohtuullisen hyvin ja pelaamme oikealla tasolla. Ongelmaksi on kuitenkin muodostumassa Jääkiekkoliiton sääntö nuorempien pelaajien rajoittamisesta seitsemään. Tämä sääntö tekee pienen seuran pienelle ikäryhmän järkevän toiminnan erittäin hankalaksi.

Meillä kausi 2012-13 on pienehköstä ryhmästä huolimatta alkanut erittäin hyvässä ja positiivisessa hengessä. Toivottavasti saamme joukkueasiat kuntoon ja draivi jatkuu koko kauden. Keväälle olemme suunnitelleet osallistuvamme Hockeykarnevalen tapahtumaan koko joukkueella. Tämän jälkeen on sitten katsottava millä tavalla voimme jatkaa toimintaa tämän joukkueen osalta ensi kaudella.

Lämpimät kiitokset valmentajille, huoltajille ja kaikille vanhemmille jotka jaksavat mahdollistaa tätä hienoa harrastustoimintaa Hunters-00 joukkueessa. Iso KIITOS myös joukkueen sponsoreille ja tukijoille!

Maalivahdit: Oiva Anttonen ja Niklas Mattsson

Kenttäpelaajat: Casper Bergman, Kevin Johansson, Juska Korte, Akseli Laakkonen, Jesse Salmi, Jim Sevelius ja Isak Skog

Vastuuvalmentaja: Samu-Petteri Pääkkö

Valmentaja (myös mv): Jarno Mattsson

Huoltajat: Krister Johansson, Kenneth Sevelius ja Juha Korte

Joukkueenjohto: Niklas Skog (Esa Salmi)

Rahastonhoitaja: Sari Siiteri

Websivut ym. Susan Laakkonen

 

Niklas Skog

Joukkueenjohtaja

 

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo