F2-09 Hopeakiekkoturnauksessa
Julkaistu: 18.12.2017 00.00

F2-09 Hopeakiekkoturnauksessa

F2-09:lle tuli viikonloppuna 140 peliä täyteen tälle kaudelle. Pelejä on pelattu pitkin kautta usean peliryhmän voimin SC-liigassa, Leijonaliigassa sekä valikoiduissa turnauksissa. Kaikki ovat päässeet pelaamaan runsaasti pelejä. Peleissä on viety harjoituksissa harjoiteltuja asioita käytäntöön.

17.12 sunnuntaina F2-09 pelasi kahden peliryhmän voimin EVUn järjestämässä Aktia Hopeakiekko-turnauksessa yhteensä 12 peliä. Vastassa oli pääosin tuttuja joukkueita, mutta mahtui joukkoon uusiakin tuttavuuksia. Maaleja syntyi niin vastustajan verkkoon kuin omaankin. Pelit olivat pääosin tiukkoja vääntöjä jossa taisteltiin loppuun asti. Myyrmäen jäähallissa vietettiin lähes 11 tuntia joten pelien väliin mahtui paljon hauskanpitoa joukkuekavereiden kanssa. Turnaus oli hienosti järjestetty, mm. pukukoppiin saatiin pari kassillista hedelmiä. Myös joulupukki bongattiin makkarateltan läheisyydestä, olisiko kenties ollut tankkaus jouluaaton urakkaan käynnissä.

Vuoden viimeiset pelit pelataan 30.12. omassa Rakettiturnauksessa jossa mukana on 16 joukkuetta. Luvassa on siis vielä vuoden viimeiset ottelut kolmen peliryhmän voimin.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo