Opetusministeriöltä huomattava tuki Huntersin toiminnalle
Julkaistu: 02.05.2017 00.00

Opetusministeriöltä huomattava tuki Huntersin toiminnalle

Opetusministeriö on myöntänyt Huntersin junioritoiminnalle huomattavan, 10.000 euron, tuen. Tuki kohdistetaan erityisesti kiekkokoulun toimintaan ja tyttökiekkoilun edistämiseen. Tavoitteena on saada hyvä alku lasten pitkäaikaiselle liikunnan harrastamiselle. Ryhmässä toimiminen ja terveiden elämäntapojen opettelu alkaa jo pienistä junnukiekkoilijoista mukavan harrastuksen parissa.

Olemme kuluvan kauden aikana saaneet kiekkokoulun jäsenmäärää kasvatettua hienosti ja tätä hyvin alkanutta työtä pystymme tukisumman avulla jatkamaan edelleen tulevalla kaudella. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni lähiseuduilla asuva lapsi aloittamaan jääkiekon harrastus. Perheiden kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Seurana haluamme mahdollistaa hyvän harrastuksen kaikille lapsille perheen varallisuuteen katsomatta. Myös vanhempien ikäluokkien osalta pyrimme kasvattamaan harrastajamääriä.

Seuramme kulmakiviä ovat laadukas valmennus, aktiiviset toimihenkilöt - ja ennen kaikkea mahdollisimman iso, iloinen ja motivoinut joukko jääkiekon harrastajia! Ensi kauteen on hyvä startata tukisumman avulla.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo