Ulkojäiden TahdonTaitaja- kilpailu
Julkaistu: 29.11.2016 00.00

Ulkojäiden TahdonTaitaja- kilpailu

Helsingin Jokerit järjestää jälleen tutun haastekisan, joka kantaa nimeä ”Ulkojäiden TahdonTaitaja”. Kaikki yhteistyöseurat ja heidän D-G juniorit haastetaan tavoittelemaan Ulkojäiden TahdonTaitaja -arvonimeä!

Kyseisen arvonimen saadakseen, tulee haastejakson aikana viettää omana vapaa-aikanaan vähintään 90 tuntia ulkojäillä luistellen, pelaten, omia kikkoja harjoitellen tai muuten ”kynäillen”. Yhteistyöseuroille osoitetut iltapäiväjäät lasketaan, mutta joukkueharjoituksia ei lasketa mukaan. Ajanjakso, jolta tunteja voidaan kerryttää on 1.12.2016 – 1.3.2017 (vko:t 48-9). Tämä tarkoittaa sitä, että koska tuossa ajanjaksossa on 90 päivää, tulee keskimäärin tavoitella 1 tunti/päivä vauhtia. Tietenkin jäällä saa ja kannattaa olla kerralla myös pidempään kun vain tunnin kerrallaan, jolloin vastaavasti ”jää varaa” olla myös joinain päivinä poissa ulkojäiltä. Haaste ei ole helppo, mutta kyseinen tuntimäärä on varmasti jokaisella saavutettavissa, kunhan sitoutuu tekemään töitä tavoitteen eteen!

Jokainen haastekisan aikana 90 tuntia (tai enemmän) saavuttanut ansaitsee Ulkojäiden TahdonTaitaja -arvonimen.

---------------

Haastekisan idea on seuraava: Tulosta liitteenä oleva seurantalista kotona ja laita se näkyvälle paikalle esim. jääkaapin oveen.

Merkkaa jokainen ulkojäillä viettämäsi tunti aikavälillä 1.12.2016 – 1.3.2017 seurantalistaan. Listaan tulee merkata päivämäärä jolloin olet ulkojäillä käynyt, paikka jossa olit sekä jäällä vietetty aika.

LISÄKSI jokainen merkintä tulee aina hyväksyttää kotona vanhemmilla. Vanhemman allekirjoituksella varmistetaan se että kisassa ei voi huijata sekä vakuutetaan että merkatut tunnit pitävät paikkansa. Kisajakson päätyttyä, jokaisen tulee palauttaa omat seurantalistansa oman joukkueen joukkueenjohtajalle. HUOM! Muistakaa tehdä kaikki merkinnät huolella ohjeistuksen mukaisesti, sillä mikäli listassa on puutteellisia merkintöjä, ei niitä voida laskea kisaan mukaan. Tulokset kerätään joukkueenjohtajilta kisajakson päätyttyä maaliskuussa. Yhteyshenkilönä Jokereiden Taitovalmentaja Lauri Karhunen (lauri.karhunen@jokerit.com)

------------------

Ota haaste rohkeasti vastaan ja tsemppiä kisaan!

Tässä vielä liitteet:

Ulkoja?iden TahdonTaitaja 2016-2017.pdf

Ulkoja?iden TahdonTaitaja seurantalista.xls


Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo