Seura sai uuden puheenjohtajan ja johtokunnan
Julkaistu: 05.09.2016 00.00

Seura sai uuden puheenjohtajan ja johtokunnan

Seuran vuosikokous pidettiin 5.9., jossa seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti johtokunnassa jo vuosia vaikuttanut Tom Ranta. Samassa yhteydessä johtokuntaan saatiin lähes puolet uusia jäseniä, erityisesti nuoremmista ikäluokista.

–Tuoreet ajatukset ja näkökannat ovat tervetulleita seuran kehittämisessä. Pohja seuran toiminnalle on tehty vuosien saatossa ja vakavaraista, hyväkuntoista seuraa on helppo lähteä luotsaamaan, toteaa uusi puheenjohtaja. Edelleenkin työtä on tehtävä, että erityisesti nuorempiin ikäluokkiin saadaan uusia pelaajia ja vanhemmissa ikäluokissa kiinnostus jääkiekkoa kohtaan säilyy.

Neljä vuota sitten tapahtuneen Hunters edustuksen ja juonioriorganisaation erottamisen jälkeen seuran toiminta on vakiintunut ja talous tasapainottunut. Junioritoiminnan vetäjänä erottamisen jälkeen toimineen edellisen puheenjohtaja Esa Palosaaren panos on ollut huomattava seuran kehittämisessä. Toimintaan on panostettu palkkaamalla päätoiminen valmennuspäällikkö. Pitkäjänteisellä työllä juniorikiekkoilun hyväksi on luotu toimiva pohja harrastaa jääkiekkoa Porvoossa suhteellisin pienin kustannuksin. Uuden johtokunnan tehtävänä on mahdollistaa tämän työn jatkuminen.

Seuran johtokunta kaudella 2016-2017: Puheenjohtaja Tom Ranta ja jäsenet Miika Bjugg, Johan Flykt, Marcus Hede, Petri Kitula, Sami Varsamäki, Mikko Vento ja Sari Wulff.
Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo