Hunters'02 Leijona-turnauksen voittoon
Julkaistu: 18.04.2016 00.00

Kahdeksan joukkueen turnauksessa pelattiin kaksi alkulohkoa ja Hunters oli oman lohkonsa ykkönen maalieron turvin. Välieräottelussa vastaan asettui paikallisjoukkue Harjun Kiekko, joka sai tiukan väännön jälkeen taipua maalein 6-4, Huntersin tehtyä viimeisen osuman tyhjään maaliin. Finaaliin vastustajaksi tiensä selvitti UJK Team, jolle porvoolaiset kärsivät alkusarjan ainoan tappionsa. Ottelusta muodostui varsinainen trilleri, jossa maaleja tehtiin vuoron perään ja piikkipaikka vaihtui useaan kertaan. Nelisen minuuttia ennen päätöserän loppua Hunters karkasi kahden maalin johtoon. Viimeiset minuutit olivat varsinaista tahtojen taistoa, kun UJK yritti vimmatusti kuuden kenttäpelaajan voimin kuroa etumatkaa kiinni ja saikin vielä kertaalleen ujutettua kiekon verkkoon porvoolaisten kilautellessa maalitolppia. Loppusummerin soidessa tilanne tulostaululla porvoolaisten riemuksi 6-5 ja Hunters-junnujen voitonjuhlat sai alkaa.