Apurahan hakeminen
Julkaistu: 12.01.2016 00.00

Apurahan hakeminen

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto rahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista.

Tukea voidaan hakea F, E, D ja C-junioreille. Avustuksen jakamisessa ensisijalla ovat ne hakijat, jotka eivät ole saaneet avustusta Olli Pulkkasen rahastosta kaudella 15-16 tai Olympiarahastosta tammikuussa 2015.

Hakuaika alkaa 11.1.2016 ja päättyy 27.1.2016 (hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä). Seurojen kautta Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiölle osoitettavat hakemukset käsitellään tammi-helmikuun aikana 2016. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille 17.2.2016 (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä).

Suomen Jääkiekkoliitto on pyytänyt verottajalta kannanoton vastaavanlaisten avustusten veronalaisuuteen. Verottajan tulkinta on, että avustus on lahjoitus eikä siitä synny veronalaista tuloa.

Lisätiedot: Teemu Karppinen @: teemu.karppinen(at)porvoohunters.com

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo