Nyt se alkaa!
Julkaistu: 19.11.2015 00.00

Nyt se alkaa!

Tulevana lauantaina Hunters matkustaa kauden ensimmäiseen Leijonaliigapeliin Järvenpäähän. Laatikossa vastaan asettuu Haukat.

Edellisellä kaudella Hunters kohtasi Haukat kerran heidän omassa turnauksessaan, jolloin kotijoukkue takoi 3-1 numerot taululle. Myös tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran Porvoossa Syysturnauksessa, jolloin Hunters vei ottelun 4-2 numeroin.

Edellisestä kaudesta joukkueessa onkin tapahtunutkin paljon. Joukkueeseen on liittynyt uusi vastuuvalmentaja. Ennen sarjan alkua palaverissa valmennustiimi kertoikin, että alkukauden harjoittelut ovat sujuneet hyvin ja pelaajat ovat kehittyneet sekä yksilöinä että joukkueena. Joukkueella onkin ollut hyvä tilanne, kun sairastupa on ollut lähes tyhjä. #99:kin saatiin takaisin rinkiin pari viikkoa sitten ja hän on ehtinyt harjoitella joukkueen kanssa ennen ensimmäistä Leijonaliigaottelua.

Voiton avain:

Oman maalin edessä ei ole kuin makuupaikkoja eli puolustuksen kautta voittoon.

Varmaa on se, että jos Huntersin pelaajat saavat hurmoksen päälle niin kotijoukkue Järvenpäässä lähtee hallilta Roope Salmisen & Koirat sanoin: Tiistain ja sunnuntain välisenä yönä - kello on kuusi ja kotiin en löydä…

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo