D-F ikäluokkien joululeiri
Julkaistu: 02.01.2015 00.00

D-F ikäluokkien joululeiri

Hunters järjesti 29.12.2014 lerin nuorisohallissa jossa oli tarkoitus saada jokaiselle pelaajalle haastetta eri ikäryhmien pelaajien kanssa. Myös yhteistyötä pyrittiin luomaan niin valmentajian kuin pelaajienkin kesken. Leiri alkoi aamulla klo 9:00 jolloin ensimmäinen ryhmä F-junioreita asteli jäähallin ovista sisään. F-juniori (05-06) ryhmiä kuten E- (03-04) ja D-juniori (01-02) ryhmiä oli kaikkia 2 kappaletta. Näin ryhmien koot eivät olleet liian isoja ja kaikki saivat luistella varmasti tarpeeksi. Ryhmät oli sekoitettu niin että molemmista ikäryhmistä tuli noin puolet pelaajia.

Leirin siis aloitti F-juniorit jotka aloittivat aamun ominaisuusharjoituksella jonka veti junioripäälikkö Teemu Karppinen. Sen jälkeen siirryttiin jäälle jossa oli F-junioreiden valmentajia sekä valmennuspäälikkö Harri Myllynen. Jään jälkeen oli toinen ominaisuusharjoitus jonka jälkeen ensimmäinen ryhmä pääsikin jo kotia kohti. Sama kaava toistui niin toisen F-juniori ryhmän kanssa kuin E- ja D-juniori ryhmien kanssa. Leiri saatiin päätökseen vähän ennen klo 21 illalla. Leirille osallistuin melkein 100 hunterssin junioria.

Iso maininta vielä valmennuspäälikkö Harri Myllyselle joka oli melkein 9 tuntia jäällä nuorisohallissa vaikka ulkona oli -20 astetta pakkasta. Ja kaikkihan sen tietää paljonko oli nuorisohallin sisällä asteita jos ulkona on -20 astetta!

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo