03-joukkueelle kultaa Olle Andersson Cupissa
Julkaistu: 14.09.2014 00.00

03-joukkueelle kultaa Olle Andersson Cupissa

Kirkkaimmat mitalit jäivät Porvooseen, kun Hunters 03-joukkue järjesti lauantaina 13.9. Porvoossa viiden joukkueen A-tason turnauksen Olle Andersson Cup. Mukana pelaamassa oli Huntersista myös 04-joukkue, jonka lisäksi voitosta taistelivat Kirkkonummen Salamat, Grankulla IFK sekä KJT.

Päivän pelit etenivät aikataulussa ja hyvässä hengessä. Kaikille osallistujille jaettiin mitalit ja jokaisessa pelissä palkittiin kaksi tsempparipelaajaa.

Mitalipeleihin selviytyi lopulta neljä varsin tasaväkistä joukkuetta. Pronssipelissä vastakkain asettuivat KJT ja GrIFK, joiden keskinäisessä väännössä KJT oli tällä kertaa vahvempi vieden voiton lukemin 2-1. 

Finaaliottelu pelattiin paikallismatsitunnelmassa, kun vastakkain asettuivat sininen Hunters 03 ja keltaisissa pelannut Hunters 04. Todella tasainen peli jatkui jännitysnäytelmänä tilanteessa 1-1 viime minuuteille asti, jolloin Hunters 03 sai tehtyä lyhyessä ajassa kaksi maalia. Lopputulokseksi jäi 3-1. Näin ollen voittopokaali ojennettiin Hunters 03-joukkueelle ja hopeamitalisteiksi selvisi hienosti Hunters 04-joukkue.

 

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo