Hunters 06 Hopealle kauden avajaisissa
Julkaistu: 28.08.2017 00.00

Hunters 06 Hopealle kauden avajaisissa

Hunters 06 päätti kauden 2016-2017 huhtikuussa Kotkassa ja aloitti uuden kauden samassa paikassa kun Titaanit järjestivät AA-tason starttiturnauksen Kotkassa. Turnauksen lähestyessä puoli joukkuetta kaatui sängyn pohjalle ja sunnuntai aamuna paikalle ilmestyi 10 pelaajaa. Vajaalla kahdella ketjulla siis olisi turnaus vietävä läpi. Ja urakka alkoikin tiukalla väännöllä KY-80 (Hamina) vastaan. Alku aina hankalaa, mutta niin vain Hunters nousi 3-0 tappioasemasta 4-4 tasapeliin. Heti ensimmäisen pelin jälkeen odotti ruokailu ja parin tunnin tauko. Tauon jälkeen vastaan asettui LJK Loviisasta. LJK aloitti vauhdilla ja pelin ensimmäinen maali synti heti ensimmäisellä peliminuutilla. Hunters:lla kesti reilut 20 minuuttia ennen ensimmäistä osumaa. Sen jälkeen maali oli avoin ja Huntersin vei lopulta pelin lukemin 4-1. Viimeisenä vastaan asettui isäntäjoukkue Titaanit. Tällä kertaa ei katsomon tarvinnut jännittää. Hunters vei peliä, joka lopulta päättyi selkeään 7-2 voittoon. Finaalissa siis vastaan asettuisi KY-80, jota vastaan joukkue pelasi tasaisen väännön päivän alussa.

Loppuottelussa alkoi Huntersin pelaajilla jalka jo painaa. KY-80 vei peliä ja johti jo 3-0 ennen Huntersin ensimmäistä maalia. Siitä saatiin vähän lisää virtaa, mutta se ei riittänyt loppuun asti. Finaali päättyi lukemin 2-4 ja kauden avajaisturnauksessa saavutettiin siis kakkossija. Lisäksi joukkueen pelaajat komeilivat tilastoykkösinä niin maalipörssissä kuin jäähyminuuteissa. Fair Play tilastossa jäähykuninkuudesta huolimatta olimme myös kakkosia.

Turnaukseen osallistuivat: Konsta Kunttu, Tukka Kristén, Niko Kauhanen, Wenzel Fagerudd, Niko Järvimäki, Eveliina Kitula, Leevi Tervola, Marius Hellbom, Viktor Forsström ja Elias Laakkonen.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo