Nollaseiskat hakee lisävoimia
Julkaistu: 16.07.2018 00.00

Nollaseiskat hakee lisävoimia

Huntersin "nollaseiskat" on pelimiesten (/ -naisten) ja taustajoukkujen osalta aktiivinen ja tekemisistään nauttiva ryhmä. Meitä on lähes kolmekymmentä, mutta joukossa on vielä reilusti tilaa. Suunnitelmissa on lähteä kauden karkeloihin kolmen joukkueen voimin.

Haku on päällä. Toki kokemusta omaavalle stara-aineksellekin saadaan pelipaikka järjestettyä, mutta ennenkaikkea kiikarissa on uudet harrastajat.

Osallistumisoikeudet E2-07 peleihin

  • 2007 syntyneet ja nuoremmat pojat
  • Kahta vuotta aiemmin syntyneet tytöt (2005 ja myöhemmin syntyneet)
  • Vasta-aloittaneet pojat. E-junioreissa saa pelata 2 vuotta vanhempi pelaaja, mikäli ko. pelaaja on aloittanut pelaamisen (ensimmäinen pelipassi) samalla tai edellisellä kaudella. (2005 ja myöhemmin syntyneet)
  • Vasta-aloittaneet tytöt. Tyttöpelaaja saa edustaa 3 vuotta nuorempaa ikäluokkaa pelatessaan poikien sarjassa, mikäli on aloittanut pelaamisen (ensimmäinen pelipassi) samalla, edellisellä tai sitä edellisellä kaudella. (2004 ja myöhemmin syntyneet)

Mitä se maksaa?

Iltapäivälehdistä löytyy säännöllisin väliajoin isot otsikot ja sydäntäraapaisevia laskutoimituksia jääkiekon kalleudesta. Jos näihin artikkeleihin syventyy, niin lähes poikkeuksetta puhutaan 15-17 vuotiaiden "lasten" valtakunnallisten sarjojen yläkanttiin heitetyistä budjettiarvioista. Ihan ei summat ole vertailukelpoisia Porvoolaisten 10-11 -vuotiaiden joukkueen kulurakenteeseen. (Lisäksi jääkiekkoliitolla ja seuralla on omat ohjelmansa ja rahastonsa, joilla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaa).


Mitä se maksaa?

Noin seitsemän sataa koko kausi.

  • Summa sisältää: Lisenssit, vakuutukset, toimintamaksut, sarjamaksut, tuomarimaksut, harjoitukset, turnausmaksut ja -ruokailut, pelipaidat (2), sukat, joukkueasusteet (takki tms.), teroitukset, seuravelvoitteet
  • Ei sisällä: Mikäli päätetään lähteä ulkomaanturnauksiin tai vastaaviin extra-aktiviteetteihin niin matkasta aiheutuvat kulut jyvitetään osallistujille. Lisenssiä ja vakuutusta. Henkilökohtaisia varusteita.

Lisätietoja: Sami Varsamäki, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi), valmentajalta (Robin Wahlstedt robin.wahlstedt@celindgren.fi) tai vastuuvalmentajalta (Mikael Sandberg mikael.sandberg82@gmail.com)

TERVETULOA!

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo