E2-05, AAA

Hunters Sininen - Jokerit Blue  1 - 3

Porvoon Jäähalli

Jokerit näyttivät Nollavitosille kaapin paikan

Ottelun ensimmäinen erä mentiin hiuksen hienossa Hunters-komennossa. Luistin kulki hienosti ja kiekko liikkui kaverilta kaverille. Jo ennen viittä minuuttia oli kiekko ensimmäisen - ja valitettavasti viimeisen - kerran Jokeri-verkossa.
Toisessa erässä ote siirtyi vähitellen enemmän ja enemmä Jokereille tuottaen yhden maalinkin, joten kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 1-1. Kolmas erä starttasi Jokerien kannalta hyvin. vain reilu minuutin jälkeen kiekko kaivettiin toisen kerran loistopelin pelannen Leksan selän takaa. Erässä oli molemmilla paikkansa, mutta Sebastian Ben-Amorin jäätävän kovan ja tarkan lämärin löytäessä tiensä verkon perukoille, ote siirtyi vahvasti Jokereille. Siihen päälle jäähyjä jäähyjen perään, niin takaa-ajo loppui ennen kuin kerkisi kunnolla alkamaan.